fbpx
Skip to main content
Ovan-zodijački znak

ČITAĆETE GA KAO OTVORENU KNJIGU: Ovo je psihološki profil OVNA!

Foto: Profimedia
Upoznajte ga dobro.

Provokativan, bučan, energičan i neustrašiv, Ovan je znak koji će svugde biti primećen. Njegovo žustro kretanje i živa gestikulacija odaju nervoznu osobu koju ne drži mesto i kojoj uvek nedostaje reči da izrazi sve što oseća. I njegov hod odaje osobu koju ne drži mesto i koja želi što pre da stigne do cilja.

VOĆE ILI UGLJENI HIDRATI, PITANJE JE SAD? Evo kakav doručak ODGOVARA vašem horoskopskom znaku

VOĆE ILI UGLJENI HIDRATI, PITANJE JE SAD? Evo kakav doručak ODGOVARA vašem horoskopskom znaku

Čini se da rođeni u tom vatrenom znaku na sve moraju da reaguju, a kako redovno i bezazlenu kritiku shvataju kao napad ili izazov, i reakcije su im burne. Za njih se vezuju brojne krajnosti, a odnosi s drugima najčešće im se vrte oko ljubavi i mržnje. Ne vole ništa osrednje, a nikad osrednje i ne daju. Iz sebe izvlače maksimum i dostojanstveno odbijaju mrvice prijateljstva, ljubavi…

ovan
Foto: Profimedia

Važe za tešku, tvrdoglavu i naprasnu osobu koja uvek tera po svome i sve gleda kroz svoju prizmu. Tipičan Ovan rečenicu počinje sa “Ja”, u društvu je glasan i često nadmen, a u poslovnim odnosima ne baš vičan saradnji. Premda mu prijatelji prigovaraju kako se previše hvali i uvek ustraje na svom mišljenju, ipak je mnogo onih koji ga iskreno vole, jer on je velikodušan, osećajan, otvoren i pošten.

POHOTNE I NEZASITE! Žene u OVOM horoskopskom znaku UVEK hoće S*KS! Vole BEZOBRAZNO i DOMINANTNO!

POHOTNE I NEZASITE! Žene u OVOM horoskopskom znaku UVEK hoće S*KS! Vole BEZOBRAZNO i DOMINANTNO!

Njegova drskost i pokoja uvreda biće mu oproštena jer će svoju privrženost dokazati na drugi način. Kad ga neko naljuti, reći će i ono što ne misli, samo da ga povredi. Brzo plane, ali bes mu ne traje dugo. Nakon oluje koju je izazvao, ponovno je vedar – kao da se ništa nije dogodilo. Neće se izviniti, nego će se svojim postupcima iskupiti.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
29 Beograd