fbpx
Skip to main content
Strast

DESTRUKCIJA I MRAK: Gorećete u rukama ovog MUŠKARCA, prirediće vam NEOČEKIVANO, ali cena je previsoka!

Foto: Profimedia
Da li ste dovoljno jaki?

Voleti ovaj znak može da bude poput igranja s vatrom: očaravajuće ga je gledati i toplina vas toliko privlači da želite da im priđete jako blizu, ali ako niste pažljivi, nežna koža počinje da gori pod intenzitetom ovog vatrenog znaka. On je – Ovan!

PUSTITE GA DA SE IZDUVA! Ovako reaguju astro MUŠKARCI nakon LJUBAVNE svađe! Ovo morate IZBEĆI inače RASKID!

PUSTITE GA DA SE IZDUVA! Ovako reaguju astro MUŠKARCI nakon LJUBAVNE svađe! Ovo morate IZBEĆI inače RASKID!

muškarac
muškarac
Foto: Profimedia

Ovan je pod vladavinom elementa vatre i planete Marsa i njihova priroda je strastvena, dominantna, a ponekad čak i zapovednička. Oni su uvek spremni za bitku, bilo da se radi o prijateljskom takmičenju u sportu, ostvarenju željene promocije ili želji njegovog srca. Oni ne beže od izazova, u stvari, Ovan žudi za izazovima.

Ukoliko mu je nešto teško da dostigne, to samo povećava njegov interes. Recite im “ne” i to je kao da dodajete benzin na vatru; ništa ga neće sprečiti u nameri da vas osvoji. Problem je u tome što se brzo zaljubi i još brže odljubi. Oni će juriti za vama do kraja sveta, ali nakon što pokažete svoj interes u istoj meri, počinju da se ponašaju slično kao dete u prodavnici slatkiša: zanima ga sve i jednostavno ne može da se odluči za samo jedan komad.

Za žene rođene u ova tri znaka kažu da su BOGINJE S*KSA: Da li se prepoznajete?

Za žene rođene u ova tri znaka kažu da su BOGINJE S*KSA: Da li se prepoznajete?

Za Ovna, familijarnost može dovesti do nezainteresovanosti. Munja nove ljubavi u potpunosti ga zaslepljuje i zaboravlja na činjenicu da sve što sija nije zlato. Muškarci i žene u znaku Ovna ponekad se kreću tako brzo da ne mogu uopšte da shvate s kim imaju posla. Više nego bilo koji drugi znak, Ovan više pada na potencijal koji vidi u osobi, a ne na stvarnu osobu. Ako se dogodi da se Ovan zaljubi u vas i uspete da zadržite njegov interes, njegova ljubav je zaista bez premca i neobuzdana. Nije ga lako zadržati, jer to je kao da pokušavate da prikujete oblak na jednom mestu.

Poput dobrog vina, većina Ovnova imaju bolje odnose u zrelijim godinama života. To znači da iz mladosti često imaju veliku evidenciju davanja i primanja slomljenih srca. Iako mnogi vole da ukažu na neke sebične sklonosti Ovna, oni takođe imaju veliku toplinu. Oni imaju neverovatno toplo srce i imaju tendenciju da vide najbolje u drugima, čak i kada svi dokazi govore suprotno.

NIKAD VERAN, NIKAD VAŠ! Ovaj ASTRO muškarac, neće vas prevatiti samo jednom!

NIKAD VERAN, NIKAD VAŠ! Ovaj ASTRO muškarac, neće vas prevatiti samo jednom!

Kada se zaljube u nekoga i njihov partner uspe da zadrži stvari svežim i dovoljno zanimljivim, oni su žestoko odani partneri. Kao i kod većine stvari u životu, postoji i tamna strana Ovna. To je posebno istinito kada je u pitanju njihovo ponašanje u ljubavi i odnosima. Ako tamna strana vodi svoj šou, postoji veliki potencijal za ljutnju, pa čak i “zlostavljanja”.

Biznismen
Foto: Profimedia

Oni će želeti da dominiraju, jer je njihova tamna priroda takođe voli i kontrolu. Oni mogu da pokušaju da upravljaju svakim aspektom voljene osobe i pobesne kad ona ne želi da sarađuje ili drži se njegovog plana. Oni će imati vrlo malo kontrole nad svojim emocijama i imaju tendenciju da za sobom ostavljaju slomljena srca i potpunu destrukciju. Tamna priroda Ovna može od odanosti da napravi vrlo fluidnu definiciju. Oni mogu da budu skloni prevarama, ali zbog njihovog povratka propraćenog lepim gestovima i dalje će biti u mogućnosti da osvoje partnera. Ovan i telesnost i strast idu ruku pod ruku, bilo da se gleda svetla ili mračna strana.

SNAŽNO, ENERGIČNO, ZA PAMĆENJE: Evo kako ljube horoskopski znakovi!

SNAŽNO, ENERGIČNO, ZA PAMĆENJE: Evo kako ljube horoskopski znakovi!

Njima je potreban fizički dodir, ali nisu skloni čednim igrama. Morate da budete hrabri i direktni ukoliko želite da ga zainteresujete. On se baca odmah na stvar i želi da vas konzumira. On želi da se izgubi u vama i dovede vas do toga da se i vi izgubite u njemu. Njegova strast može biti toliko intenzivna da vas može zastrašiti. Kada dominira njegova mračna strana, Ovan se ponaša kao dete koje plače usred noći za bocom i budi svoje vrlo umorne roditelje.

To nije svesni sebični plan, već inherentna potreba koja je top prioritet. Oni žele ono što žele, kada to žele i uglavnom nemaju previše obzira prema onome ko se nađe na putu prema ostvarenju te želje. Dinamična energija Ovna vapi za pažnjom. Teško mu je odoleti. On je privlačan, zabavan i voli dobar provod.

ON VAS BAŠ I NE VOLI? Poludeli ste za NJIM, a on... Ne OČAJAVAJTE, možda je ovo u pitanju!

ON VAS BAŠ I NE VOLI? Poludeli ste za NJIM, a on... Ne OČAJAVAJTE, možda je ovo u pitanju!

On je zaista zainteresovan za vas i postavlja pitanja koja se niko drugi ne usudi da pita. On je jedan od retkih znakova koji istovremeno može da vas privuče veoma blizu, a da se istovremeno molite za oslobođenje. Njegovi partneri će se izgubiti u svojoj strasti svedočeći iskonskim potrebama Ovna koje samo njihovi partneri mogu da ispune.

 

Pročitajte i:

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
2 Beograd