fbpx
Skip to main content
prevara

LAV NA KORAK DO PRELJUBE, ŠKORPIJA IMA FINANSIJSKI PROBLEM! Evo šta predviđa dnevni HOROSKOP za sve znake!

Foto: Profimedia
Budi spremna za ono što dolazi!

Ukoliko ste se zaglavili u svakodnevnim navikama i ne vidite sebe više u svakodnevici koju ste iskreirali, vreme je da uzmete život u svoje ruke. Svaki dan je prilika da se otarasiti starih stvari koje vam predstavljaju teret, navika koje vam ne služe i usput štete zdravlju mentalnom i fizičkom. Ostavite taj teret pored puta i produžite dalje u novi život. U tome vam možda može pomoći i dnevni horoskop, jer dobro je imati neke smernice na raskrsnici. 

OVAN

Dan je odličan za planiranje poteza koje imate nameru da povučete u poslovnom segmentu. Osećaćete se lako i rasterećeno, kao da ste veći deo problema ostavili za sobom. Spremni ste da neke svoje utvrđene stavove promenite zarad voljene osobe.

horoskop
horoskop
Foto: Profimedia
POKOJNA RIALDA UMALO NIJE OSTALA BEZ ULOGE MARIJE: Došla je kao zamena za SLAVNU GLUMICU koja je OTKAZALA snimanje

POKOJNA RIALDA UMALO NIJE OSTALA BEZ ULOGE MARIJE: Došla je kao zamena za SLAVNU GLUMICU koja je OTKAZALA snimanje

ROMANSA KAKVU NISI NI SANJALA! Ljubavni horoskop za PROLEĆE predviđa velike PREOKRETE na emotivnom planu!

ROMANSA KAKVU NISI NI SANJALA! Ljubavni horoskop za PROLEĆE predviđa velike PREOKRETE na emotivnom planu!

BIK

Današnji dan vam donosi mogućnosti da napravite konkretnije pomake u svojim poslovnim relacijama, ali i da pokrenete planove koji su vam bitni. Angažovani ste i prilagodljivi, pa ćete lako ostvariti i zadovoljavajući odnos sa voljenom osobom ili sa nekim ko vam je simpatičan.

BLIZANCI

Danas vam stoje mogućnosti za jaču zaradu, ali će biti potrebno dosta vašeg truda i angažovanja oko ovog posla. Veliku podršku trenutno imate i od prijatelja, ali i od emotivnog partnera. U njima ćete nalaziti dovoljno snage i podsticaja za sve ono što vam je potrebno da pokrenete.

RAK

Dobar je momenat da razmislite o tome šta biste mogli promeniti u svom pristupu poslovnim saradnicima. Možete dobiti veoma značajne uvide koji će vam pomoći na dalje. Promenljivo raspoloženje vam mogu popraviti prijatelji sa kojima biste danas trebali da se vidite.

LAV

Danas će vas dosta toga navoditi na razmišljanja – šta radite kako treba, gde su vaše greške i šta možete učiniti da biste popravili situaciju u poslovnom segmentu... Prijatelj vam može pomoći da rešite dileme. Pojedini Lavovi sve više razmišljaju o pokretanju tajnog emotivnog odnosa.

DEVICA

Dan kada će vam sve ići lakše od ruke. Posvećeni ste obavezama, a dogovori su konkretni i lako ostvarivi. Dobro ste raspoloženi i kada je emotivni segment u pitanju. S partnerom sada možete napraviti i neke planove koji dugo stoje “na čekanju”.

VAGA

Generalno ste dobro raspoloženi, lako ostvarujete komunikaciju sa onima koji su vam bitni i sve vam ide od ruke. Vreme je da se angažujete više u svojim emotivnim relacijama ili pokrenete ka osobi koja vam je simpatična.

ŠKORPIJA

Najviše će vas danas pokretati pitanja koja se vezuju za finansijski deo. Možete dobiti vesti o značajnijem prilivu ili pokrenuti dosta jaku saradnju, dogovor. Više vam prija da na miru, izdvojeni od svih, razmislite o svemu što vam se dešava u emotivnoj sferi.

STRELAC

Jake pozicije da pokrenete ona pitanja koja vas interesuju, ali će biti potrebno da savladate unutrašnju nesigurnost i dileme. Ne možete večno razmišljati o tome da li je pravi trenutak ili nije. Usudite se da krenete u realizaciju, bilo da je u pitanju poslovni ili emotivni segment.

horoskop
horoskop
Foto: Profimedia

JARAC

Ovaj dan doneće vam dobre predispozicije da obaveze završite brže i lakše nego što ste planirali. Danas se neke osobe mogu izdvojiti kao pouzdani saradnici i ljudi na koje možete da se oslonite. Sa voljenom osobom izađite u omiljeni restoran i opustite se.

VODOLIJA

Danas vam je lako da budete angažovani, jer vam je raspoloženje bolje nego inače, osećate se poletno i spremno da se uhvatite ukoštac sa bilo kojim tipom obaveza. Svojom duhovitošću „zarazićete“ i one sa kojima dolazite u kontakt – širite dobro raspoloženje oko sebe!

RIBE

Odličan je trenutak da isplanirate svoje poteze i da napravite dobru organizaciju obaveza. Brinete se da li ćete imati dovoljno vremena za sve, ali što se više opterećujete – manje ćete uraditi. Sve ste opušteniji u komunikaciji sa jednom osobom i shvatate da vam se polako „podvlači pod kožu“.

 

 

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd