fbpx
Skip to main content
horoskop

SVAĐE, NAPETOST I PROBLEMI: Rak je pred PUCANJEM, Riba deluje ishitreno, a evo šta mogu da očekuju ostali

Foto: Profimedia
Horoskop za vikend nije naklonjen nikome, ali ga svejedno iskoristite da budete spremni za određene situacije.

Vikend je počeo, iskoristite ga da uživate u divnom letnjem danu, opustite se i odmorite. Dnevni horoskop može da vam posluži kao smernica za neke nedoumice.

Ako mislite da je TEMPERATURA DO 37 NORMALNA, grdno se varate - evo ŠTA KAŽU stručnjaci, iznenadiće vas!

Ako mislite da je TEMPERATURA DO 37 NORMALNA, grdno se varate - evo ŠTA KAŽU stručnjaci, iznenadiće vas!

NE USPEVATE DA SMANJITE KILOGRAME? Evo koji MINERAL vam nedostaje u organizmu i kako da ga nadoknadite!

NE USPEVATE DA SMANJITE KILOGRAME? Evo koji MINERAL vam nedostaje u organizmu i kako da ga nadoknadite!

OVAN

Znam da ste nervozni, ali pokušajte da svojim delovanjem ne napravite još napetije situacije u poslovnom segmentu. Ovu veliku energiju pokušajte da iskoristite konstruktivno. Emotivno – biće dobro, ukoliko vi to želite. I pronađete pravu meru.

BIK

Danas nemojte dozvoliti da se nervirate za svaku sitnicu i pravite problem bez problema. Budite korektni prema onima sa kojima ste u kontaktu. Vi druge smatrate teškima, ali i oni misle za vas da ste naporni. Potrebno je pronaći zajednički jezik i rešenje.

horoskop
horoskop
Foto: Profimedia

BLIZANCI

Odlična energija i vrlo podsticajno raspoloženje za sve ono što je vezano za poslovni segment. Na žalost, energija ovog dana nije dobra za emotivne kontakte, pa tu budite nešto oprezniji. Partner se može naljutiti ili uvrediti zbog vaših postupaka.

RAK

Ako umete da pronađete pravu meru u poslovnim situacijama, dobro ćete proći. Ukoliko dozvolite sebi da „eksplodirate“, verujte da će biti problema i napetih situacija. Na vama je izbor šta ćete i kako ćete raditi. Obavezno večeras u izlazak, to vam je potrebno.

LAV

Danas može biti super dan, ukoliko vi budete uspeli da se prilagodite poslovnim partnerima i prihvatite njihove predloge. Ukoliko budete radili drugačije, neki poslovi se mogu odložiti ili čak prekinuti. Emotivni partner vam daje još jednu šansu.

DEVICA

Vodite računa o dogovorima, jer tu može biti problema. Takođe, obratite pažnju na finansije, jer su mogući gubici. Jedino što će vam funkcionisati bez problema jeste emotivni segment, i to samo ako budete slušali ono što vam voljena osoba govori.

VAGA

Danas je oprez neophodan i u poslovnom i u emotivnom segmentu. Potrebno je dosta takta da bi sve funkcionisalo kako treba. To će biti nešto teže postići, ali pokušajte. U odnosu sa voljenom osobom – trudite se da ne budete tvrdoglavi.

horoskop
horoskop
Foto: Profimedia

ŠKORPIJA

Neke neočekivane promene su vas uzdrmale i teško vam je da se smirite i iskulirate. Imate osećaj da su svi oko vas tvrdoglavi i teški, ali suština je da se teško uklapate sa drugima. Ne ugrožavajte ni svoje poslovne ni emotivne relacije.

STRELAC

Vi danas batalite poslovni segment, iako ni tu nećete proći loše – i okrenite se ka emotivnom segmentu. Tu vas čekaju tako fine stvari, da je šteta propustiti ih. Pogotovo ako ste mlad i slobodni, željni avanture, zabave i provoda.

JARAC

Potrebno da budete svesni, hladne glave i da u kontaktu sa emotivnim partnerom ne reagujete impulsivno, niti da dozvolite da uopšte do takvih situacija dođe. Pokušajte da sa voljenom osobom nađete zajednički jezik.

VODOLIJA

Vas samo neka puste da radite stvari na svoj način i sve će funkcionisati kako treba. Odlično ste raspoloženi i sa lakoćom rešavate i najveće probleme. Sve uz osmeh na licu. Doduše, taj osmeh je zbog jedne osobe i komunikacije sa njom.

RIBE

Povucite ručnu u kontaktu sa poslovnim saradnicima i nemojte dozvoliti da neke situacije odu ka eskalaciji. Takođe, obratite pažnju na svoje finansije, danas su mogući gubici i troškovi. U emotivnom segmentu – mogućnost svađe sa voljenom osobom.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd