fbpx
Skip to main content
horoskop

NAPET DAN ZA RAKA, LAV FLERTUJE: Početak vikenda obeležiće NIZ nepredviđenih OKOLNOSTI prema horoskopu

Foto: Profimedia
Leto je stiglo, a sa njim dosta uzbuđenja.

Stigao je petak, za vikend se opustite, izađite i uživajte sa prijateljima u letnjem vremenu koje trenutno imamo. Pogledajte i šta vam predviđa dnevni horoskop. 

OVAN

Ovaj dan donosi sporije odvijanje situacija koje su vam bitne. Non stop ćete imati osećaj da vas koče, ometaju, postavljaju prepreke. Trebaće više truda da biste neka pitanja rešili. U emotivnom delu – blaga neuravnoteženost sa voljenom osobom.

Komarci NAPADAJU najviše ljude sa ovom KRVNOM GRUPOM: Postoje FAKTORI koji dodatno povećavaju rizik

Komarci NAPADAJU najviše ljude sa ovom KRVNOM GRUPOM: Postoje FAKTORI koji dodatno povećavaju rizik

Slavina je bila potpuno UNIŠTENA od KAMENCA, a nakon što su je PREMAZALI ovom namirnicom zablistala je

Slavina je bila potpuno UNIŠTENA od KAMENCA, a nakon što su je PREMAZALI ovom namirnicom zablistala je

BIK

Spremni ste na svaku vrstu dogovora ili kompromisa kada je poslovni segment u pitanju. Takođe, imate odlične ideje i kreativna rešenja koja biste trebali da podelite sa zainteresovanima. Emotivni partner vam danas priređuje neko lepo iznenađenje.

horoskop
horoskop
Foto: Profimedia

BLIZANCI

Polako izlazite iz problematičnih situacija u poslovnom segmentu. Dolazite u kontakt sa nervoznim ljudima, ali vi nemojte reagovati, ne "natežite se" sa nedokazanim I tvrdoglavim osobama. Voljenu osobu danas možete pozitivno iznenaditi svojim postupcima.

RAK

Odmah od jutarnjih sati moraćete da napravite izmene u rasporedu i svojim planovima. Neočekivani događaji vas guraju na drugu stranu. Pomalo napet, ali podsticajan dan je pred vama. U emotivnom segmentu – slaganje sa voljenom osobom.

LAV

Odlično raspoloženje, velika inicijativa I jako samopouzdanje obeležiće dan koji je pred vama. Aktivirajte se, budite u pokretu, angažujte se – jer možete završiti više nego što ste planirali. U emotivnom segmentu – divan dan za flertovanje, za osvajanje, za ljubav…

DEVICA

Veliki deo obaveza uspećete da završite već u prepodnevnim satima, ali to ne znači da možete da se opustite. Idu vam svakako I obaveze koje niste očekivali ili će vas nadređeni angažovati da mu pomognete. Emotivni partner je raspoložen I predusretljiv prema vama.

VAGA

Prija vam današnji dan. Od saradnika imate pozitivne reakcije i korektnu saradnju i moći ćete da obavite svoje obaveze u miru i dobroj atmosferi. Iako je emotivni partner i dalje nedefinisan po nekim pitanjima, u suštini vam sa njim stoji korektna komunikacija.

ŠKORPIJA

U potpunom ste miru I skladu sami sa sobom. Znate šta je ono što morate uraditi i nemate nameru da odustanete dok ne ostvarite svoje ciljeve. Opustite se malo u kontaktu sa voljenom osobom, suviše ste okrenuti poslu i ne dajete dragom biću dovoljno svoje pažnje.

STRELAC

Bićete zadovoljni dešavanjima tokom ovog dana, ali i onim što ćete vi uraditi. Vaši planovi idu ka realizaciji i nadate se da ćete konačno moći da odahnete. U večenjim satima stoji odlična emotivna prilika. Obavezno izađite sa prijateljima.

JARAC

U dobrom ste raspoloženju, mirni, stabilni, spremni da se bacite na posao. Neko će od kolega pokušati da vas uvuče u raspravu, ali vi trenutno nemate nameru da gubite vreme na to. U kontaktu sa voljenom osobom pokažite više nežnosti i razumevanja.

horoskop
horoskop
Foto: Profimedia

VODOLIJA

Možete završiti mnogo više od onoga što ste planirali. Neke stare greške mogu isplivati na površinu, ali ćete brzo uspeti da ovo ispravite i regulišete. Odnos sa voljenom osobom je više nego korektan. Stoji jaka mogućnost dogovora oko zajedničkih planova.

RIBE

Sve što je vezano za poslovni segment funkcioniše bez većih problema. No, ono što je vezano za emocije je trenutno vaša « bolna tačka ». Došlo je do nekih promena u dogovorima sa voljenom osobom i vi ste momentalno « pali ». Preuveličavate bez potrebe.

 

Vremenska prognoza
Slaba kiša
21 Beograd