fbpx
Skip to main content
Astro

Do kraja oktobra, ova 3 horoskopska znaka čeka PREOKRET! Oslobodili su se RETROGRADNOG MERKURA!

Foto: Profimedia
Napokon...

Kraj retrogradnog Merkura donosi boljitak za sve znakove, ali treba biti oprezan. Horoskop za oktobar kaže da će se tri znaka, ipak, radovati! 

GREŠKA JE DA JE TOMA DUBOKO VOLEO SILVANU! Evo šta je prava istina i za kim je ustvari patio!

GREŠKA JE DA JE TOMA DUBOKO VOLEO SILVANU! Evo šta je prava istina i za kim je ustvari patio!

"HVALA SVIMA KOJI BRINU...": Oglasila se Sloboda MIćalović i otkrila KAKO se zdravstveno oseća! (FOTO)

"HVALA SVIMA KOJI BRINU...": Oglasila se Sloboda MIćalović i otkrila KAKO se zdravstveno oseća! (FOTO)

ZAUVEK SE REŠITE SALA NA STOMAKU: Nutricionistkinja i doktorka otkrivaju 8 TRIKOVA za topljenje masti!

ZAUVEK SE REŠITE SALA NA STOMAKU: Nutricionistkinja i doktorka otkrivaju 8 TRIKOVA za topljenje masti!

Od 27. septembra do 18. oktobra Merkur se kretao retrogradno, otežavajući život mnogim znakovima Zodijaka. Ovaj aspekt planete utiče na skoro sva područja života, a u većoj meri na Devicu i Blizance, koji posebno osećaju negativan uticaj hirovite planete.

Možete da odahnete, ova planeta konačno menja smer. To znači da će se svi poslovi pokrenuti, rodbinski i poslovni odnosi će se poboljšati, sukobi na poslu će se rešiti, ako ih ima. Ipak, oprez je neophodan jer uprkos činjenici da je Merkur promenio smer, do 22. oktobra će negativno uticati na sve znakove Zodijaka, iako njegove moći već primetno slabe.

Ako ste planirali kupovinu kućnih aparata ili elektronike, odložite ih do kraja meseca i uopšteno, budite oprezni sa bilo kojim finansijskim transakcijama.

Što se tiče ljubavi, odložite obračun sa drugom polovinom do kraja meseca, u suprotnom će zaostali uticaj Merkura okrutno se našaliti sa vama. Postoji rizik da ne pronađete prave reči i da ne uspevate da se nosite sa emocijama.

Dobra vest je da nekim znakovima će se u ovom periodu otvoriti vrata za novi život. Evo na koga će promena smera Merkura najviše uticati?

Bik

Mnogi predstavnici ovog znaka nedavno su se žalili na finansijsku situaciju, ali odlaskom retrogradnog Merkura njihovi poslovi će se primetno poboljšati. Sreća će pokazati da nije zaboravila na Bika. Sasvim je moguće da ćete dobiti neki veliki iznos u obliku nagrade ili dobitka na lutriji. A nagrada je samo mali deo svih dobrih stvari koje vam se mogu desiti u bliskoj budućnosti. Zapamtite sve svoje najluđe planove, vreme je da ih pretvorite u stvarnost.

bik
bik
Foto: Profimedia

Blizanci

Konačno, Merkur je promenio smer, a Blizanci su uspeli da se pomere sa njegove mete. Mnogi predstavnici ovog znaka su vredno radili u poslednjih mesec dana i nisu stigli da se odmore.  Do 22. oktobra uložiće poslednji napor i postići uspeh, nakon čega će moći da odu na zasluženi odmor, dobivši pristojnu nagradu za svoj rad. Dugo očekivana stabilnost na poslovnom polju će se ostvariti. Zapravo, Blizanci bi mogli da pronađu novi izvor prihoda, usled koga će se doslovno uskoro i obogatiti.

Škorpija

Poslednjih dana oktobra Škorpije će morati da se suoče sa nekim sudbinskim dešavanjima za njihov život. Mnogi predstavnici ovog znaka mogu promeniti svoj status, venčati se ili dobiti dete. Ali čak i ako ovakvi događai izostanu, mogu se nadati povratku bivše ljubavi ili razrešenju sukoba sa poslovnim partnerima. Još jedan mali bonus od strane sudbine za neke Škorpije biće skok u karijeri i podrška uticajne osobe na poslu.

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
2 Beograd