fbpx
Skip to main content
sveća

DOŽIVEĆETE POTPUNI "RESTART"! Uradite VEČERAS ove RITUALE i osetićete UTICAJ mladog Meseca kao nikada pre!

Foto: Profimedia
Spremite se za promene na bolje!

Mlad Mesec u Strelcu odigraće se 7. Decembra, a njegova pozitivna energija će nas pokrenuti na nova dešavanja. Mnogima je već ova godina dosadila, sada je trenutak da napravite nove planove.

ŽIVA VATRA U KREVETU: Žena Jarac je oličenje STRASTI, a muškarac koji je OSVOJI dobiće i ovo!

mlad mesec
Foto: Profimedia

LAŽI, MANIPULACIJE, RAZOČARANJE, ALI I LJUBAVNI PREPOROD: Evo šta očekuje svaki znak ove nedelje!

Sa ovom energijom okrenućete novi list i ostvarićete svoje ciljeve. Ona takođe donosi nove početke, i pomaže vam da stignete tamo gde ste krenuli. Na pojedine znakove će delovati baš jako, dok će je neki osetiti slabije.

Mlad Mesec je idealno vreme da započnete nepto novo, pogotovo sada kada je u Strelcu. Jer, Strelac voli da širi znanje, optimista je, voli avanture i stalno istražuje um. Jaka pozitivna energija će se probuditi u vama, pokrenućete promene koje su vam potrebne.

Ovaj Mlad Mesec će uspeti da vas opusti, ali i da vas pripremi za nove stvari. Ako ne osećate to, onda nešto nije kako treba. Pokušajte sa ritualima da osvestite svoju svrhu i da prepoznate ono šta treba da radite.

sveće
Foto: Profimedia

NI S NJIMA, NI BEZ NJIH: Devojke u ovim horoskopskim znacima su prave KRALJICE DRAME!

Rituali za Mlad Mesec:

  • Upalite mirišljavu sveću.
  • Stavite blizu sebe neku svoju dragu stvar, amajliju, kristal, nešto od nakita...
  • Izgovarajte svoju omiljenu afirmaciju.
  • Uživajte u stvarima koje vas opuštaju, topla kupka, meditacija, kuvanje, pevanje, igranje, kreativno crtanje ili pisanje, sex...

Sledeći znakovi će najjače osetiti energiju decembarskog Mladog Meseca.

Na OVNOVE će dosta pozitivno uticati ovaj Mlad Mesec, tako da vam zvezde savetuju da uradite jedan "restart". Potrebno je da budete iskreni, prvenstveno sa sobom pa sa drugima. Sa ovom energijom zaboravite na prošlost, fokus neka vam budu novi planovi. Ostvarenja će ići lako.

VAGE će iskoristiti ovaj Mlad Mesec za putovanja. Energija Strelca u vama će pokrenuti želju za posetom delekih destinacija. Mnoge Vage će poželeti da se zauvek presele u inostranstvo. Idealno je vreme da radite na tome. Pomoć od ljudi koji imaju veze sa inostranstvom će vam puno značiti.

Zaljube se 5-6 puta u roku od 3 minuta: Ovi horoskopski znaci zbog ljubavi svaki dan gube glavu!

putovanje
putovanje
Foto: Profimedia

SLEDI DECEMBAR KAKAV NE PAMTITE: Jedne čeka putovanje, a druge VELIKE ŽIVOTNE PROMENE - Buran novogodišnji period pred vama

STRELČEVI će sa ovim Mladim Mesecom doživeti potpuno buđenje. Već izvesno vreme ništa se ne dešava. Bio vam je potreban odmor. Osećali ste se slabo. Sada je vreme da se probudite i osvestite. Mnoge promene će vam ići od ruke i doneće vam izobilje. Nova poznanstva će vam doneti mnogo koristi.

JARČEVI će takođe jako osetiti energiju ovog Mladog Meseca. Vreme je da se posvetite sebi, da usporite malo i shvatite gde grešite. Previše ste obaveza natovarili sebi na vrat. Sada je vreme da promenite svoje loše navike. Povetite se svom telu i umu. Odmarajte, idite na masaže i meditirajte. Posetite kozmetičke  salone, priuštite sebi  estetske tretmane i prosto uživajte.

Izvor: Astro Paunović

Pročitajte i:

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd