fbpx
Skip to main content
svađa

TOTALNI RASCEP! Merkur u konjukciji sa Neptunom DONOSI RAZDRAŽLJIVOST, sukobe i zbunjenost!

Foto: Profimedia
Pripremite se za krajnost!

Merkur u konjukciji sa Neprtunom donosi nam neočekivane događaje, zbunjenost, razdražljivost, sukobe! Dve planete, potpuno opozitne i različite po svojoj energiji i delovima kojima vladaju unutar nas, će se ove sedmice spojiti, u Ribama. Interesantan zagrljaj dva poznanika, koji se uglavnom gledaju iz daljine, sada se i grle.

Kao da razum i ego kojim vlada mali Merkur vade belu zastavicu i mašu njome, a talas intuitivne moći preplavljuje ono što je u njemu - analizu, intelekt i govor, pa on tone u tamne dubine Neptunovskog carstva i tamo se smešta pored Boga vode i svega nepoznatog, jer Neptun je planeta koja vlada našim snovima, intuicijom i podsvesnim delovima nas.

TROJKA IM SPASILA BRAK: Saznao je da ga SUPRUGA VARA, a onda se desio preokret!

TROJKA IM SPASILA BRAK: Saznao je da ga SUPRUGA VARA, a onda se desio preokret!

ŠTA JOJ JE SA LICEM? Ceca Ražnatović ŠOKIRALA novom objavom, NE liči na SEBE, ovaj detalj "BODE OČI"!

ŠTA JOJ JE SA LICEM? Ceca Ražnatović ŠOKIRALA novom objavom, NE liči na SEBE, ovaj detalj "BODE OČI"!

Kako će Merkur u konjukciji sa Neptunom uticati na vaš horoskopski znak i šta sve možete da očekujete do 4. aprila, otkriva astrolog Nataša Panić.

Ova sedmica može da nas baci u kovitlac konfuznosti, pospanosti, rasejanosti, naročito pripadnike znakova koji imaju za vladara Merkura, a to su Blizanci i Device, ali i Strelčevi i Ribe koji mogu osetiti rascep između misli i osećanja.

horoskop
horoskop
Foto: Profimedia

Ipak, ove dve planete su u zagrljaju, one se u vrlo bliskom odnosu, nisu posvađane, pa će biti interesantno gledati i pripadnike drugih znakova, naročito vodene i zemljane Rakove, Škorpione, Bikove i Jarčeve, kako pronalaze izlaze iz nemogućih situacija, jer za njih ovaj aspekt dolazi kao spas. Oni spajaju svoju intuiciju sa razumom, oni mogu povezati ugodno sa korisnim, pa i svoje želje i snove sa realnim i konkretnim potezima.

Za sve nas je savet je da budemo naspavani, jer možemo se osetiti usporenim, pospanim i defokusiranim, ali ako se oslonimo na svoju intuiciju i na svoje unutrašnje znanje, možemo baš ove sedmice, da razrešimo sve dileme, koje nas možda muče još od početka godine!

Posle ovog zagrljaja Merkur može da priča o svojim najuzvišenijim iskustvima. Možda će da kaže važnu istinu – moral je deo duhovnosti. Možda će postati strpljiv, mudar, požrtvovan, odgovoran, nadahnut, jer su sve to osobine Neptuna koji vlada nepreglednim morima i njihovim dubinama, a to će sve da oseti u trenutku mali Merkur.

horoskop
horoskop
Foto: Profimedia

Merkurov hod kroz znak Riba se ubrzo i završava, pa snenost, dekoncentrisanost i nedostatak konkretne pažnje i poslovnog fokusa, nestaje. Merkur ulazi u znak Ovna, na kraju sedmice, kad ćemo svi osetiti istinsko proleće i u mislima, pa priliv ogromne intelektualne energije, novih ideja i povećane potrebe za takmičanjem i glasnim iskazivanjem svog stava će nas preplaviti.

Imaćemo sigurno i pojačanu potrebu za kretanjem, lakše ćemo se nositi sa izazovima na poslu, u komunikaciji koja će obilovati oštrinom i kritički nastrojenim razgovorima, koji će sigurno biti konstruktivniji nego sada!

 

 

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd