fbpx
Skip to main content
mesec

Mlad MESEC za par DANA DONOSI ogromne PROMENE za ova TRI ZNAKA, potrebno je da OVAKO POSTUPAJU!

Foto: Profimedia
Evo o čemu se radi!

Mlad Mesec u znaku Ovna 11. aprila donosi nam osećaj pojačane energije i revnosti u ostvarenju naših ciljeva. Snažne i motivacione vibracije, kao i dobar osećaj samopouzdanja učiniće da tokom ovog lunarnog ciklusa budemo odvažniji i za korak bliži svojim snovima. Vatreni plamen Ovna i pokretačka energija mladog Meseca donose nam hrabrost i poletnost, ali i svest da je sada trenutak da lične potrebe stavimo na vrh liste prioriteta.

Tokom ovog mladog Meseca očekuju nas još četiri planete u znaku Ovna, od kojih se kao najdminantnije ističu Venere i Merkur. To znači da nas očekuje povoljan period na poljima ljubavi, komunikacije i novca. Iako sve horoskopske znakove očekuje sveža energija i moćna motivacija, mlad Mesec u Ovnu imaće najblagotvorniji uticaj na sledeća 3 horoskopska znaka:

Mesec
Mesec
Foto: Profimedia
"Z*jebi šta oni misle!" Isplivala TAJNA PORUKA Severine NAKON priče da je BRAK sa Kojićem GOTOV!?

"Z*jebi šta oni misle!" Isplivala TAJNA PORUKA Severine NAKON priče da je BRAK sa Kojićem GOTOV!?

Stavio je ovu SMESU na dno RERNE prekrivene TVRDOKORNIM FLEKAMA, efekat će te ODUŠEVITI!

Stavio je ovu SMESU na dno RERNE prekrivene TVRDOKORNIM FLEKAMA, efekat će te ODUŠEVITI!

Rak

Ova lunacija vam donosi pojačane liderske sposobnosti i profesionalne talente, pa će se krivulja na vašem polju karijere značajno popeti na visine. Odvažite se i pokažite zašto zaslužujete više. Trenutak je da pokažete svoju dominaciju, promovišete vlastite sposobnosti i nastavite da napredujete. Za nežnog Raka javni nastupi i predstavljanje ideja može biti jako izazovno, jer su Rakovi po prirodi vrlo stidljivi. Ali, mlad Mesec vam sa daje priliku koju zaista treba da iskoristite.

Ovan

Trenutno su Sunce i Mesec u vašem znaku, pa ne čudi što ste na listi najsrećnijih znakova u ovom periodu. Očekuju vas velike promene, ali vi ih prihvatate i skidate sa sebe mrlje prošlosti. Ovo je prilika da postanete autentična verzija sebe, imate vizije, talente i zasijaćete najlepšim sjajem. Oslobodite se emotivnog tereta i fokusirajte se na lični rast. Izrazite svoju kreativnost i jurite za snovima koji su u skladu sa vašom pravom prirodom.

Vaga

Mlad Mesec vam daje moćnu priliku da pritisnete taster za resetovanje i napravite važne i pozitivne promene, naročito u privatnom životu. Skloni ste da ispunjavate potrebe drugih i da često prećutite u raspravama, ali sada se situacija menja. Mlad Mesec vas podseća koliko je važno da se posvetite svojim potrebama, ali i da od drugih tražite ono što želite i šta vam pripada. Imate veliku podršku lunarne energije.

mesec
Foto: Profimedia

 

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd