fbpx
Skip to main content
foto

IL’ GA VOLIŠ – IL’ GA MRZIŠ: Ovaj horoskopski znak UVEK zna VIŠE o vama, nego vi o njemu!

Foto: Instagram Printsreen/glamitalex
Toliko misterije ih okružuje.

Oni imaju prekrasan intenzitet, što objašnjava zašto ih u jednom trenutku volimo, a u sledećem ih možemo mrzeti.

Postoje mnoge stvari koje treba znati o Škorpiji, pogotovo ako ste u vezi s njim.

Ovde su neke od njihovih posebnih osobina.

1. Oni vole duboko

Kada su zaljubljeni, to je sa žestokim intenzitetom. No, prvo moraju spustitii svoj gotovo neprobojni oklop. Oni vrlo pažljivo biraju kome će dati svoje srce. Najveći strah im je da će biti izdani jednom kada otvore svoje srce.

To je razlog zašto oni stalno testiraju svoje partnere, Škorpion želi biti siguran da ga je njegov partner dostojan. Kada izabere voljenu osobu, to je ozbiljna odluka, on planira ostati s partnerom i voleti ga sve dok ih smrt ne rastavi.

ŽELITE DA SAZNATE BAŠ SVE O SEBI? Kineski horoskop otkriva vaše mane i vrline

2. Puni su intenziteta

Škorpion uživa u druženju, ali ne voli površne razgovore.  Kada upozna neku osobu na zabavi on može biti i introvertiran i ekstrovertiran, zavisno o temi razgovora koja privlači njegov interes. Kada se oseća dobro, angažovan je i raspoložen, pokazuje svoj sjajan smisao za humor.

Kada se u potpunosti bavi s nekim, voli doći ravno do srži razgovora i govoriti o dubokim i smislenim temama. Oni ne gube vreme na čavrljanje ili naklapanje. Ne pitajte Škorpiona što misli o nečemu osim ako niste spremni za vrlo direktan, a ponekad i netaktičan odgovor.

3. Zabavni su

Škorpion ima oštar smisao za humor, koji može biti nekima uvredljiv, ali smešan drugima. Ako ste osetljivi, to vas može šokirati ili povrediti vaše osećaje.

Njihova inteligencija i stil humora daje mogućnost da vidite ironiju u bilo kojoj temi o kojoj ste raspravljali. Oni mogu uzdrmati svako okupljanje sa svojim šokantnim komentarima.

4. Neverovatno su snalažljivi i nikad ne odustaju

Ne postoji znak u zodijaku koji je snalažljiviji od Škorpiona. Oni su uporni i prihvatiće svaki izazov, nikada ne odustajući sve dok ne postignu svoj cilj.

Za njih odustajanje nije opcija, posebno ako su u romantičnoj poteri.

KOLIKO SU HUMANI: Astro otkriva koji horoskopski znakovi će vam pomoći u nevolji

5. Možete im mirno poveriti svoje tajne

Po prirodi, Škorpioni su vrlo tajnoviti ljudi, nikada u potpunosti ne otkrivaju svoje najdublje i najmračnije tajne. Odani su i pouzdani. Oni ne cene znatiželjne osobe koje pokušavaju kopati po njihovom životu.

Ipak, imaju zadivljujuće istraživačke sposobnosti. Dakle, ako čuvate tajne, oni će ih saznati. Taj dar čini ih odličnim istraživačima, detektivima i špijunima.

Privlačiš negativnu energiju? Reši se POD HITNO ovih komada svoje ODEĆE!

6. Oni treba da imaju sve pod kontrolom

Škorpioni su prirodni vođe koji žele preuzeti nadzor kako bi se stvari odvijale onako kako oni žele. Tada se osećaju ugodno i sigurno. Ako im stvari izmaknu kontroli, to im stvara veliki stres. Ironično, njihova potreba za kontrolom je i njihova snaga i njihova slabost. S jedne strane, to im omogućuje da ostvare mnogo.

S druge strane, to može dovesti do borbe za vlašću u odnosima s partnerom (ili autoritetom). Ako je potrebno, oni će posegnuti za svim vrstama manipulacije kako bi bili sigurni da vas imaju pod kontrolom. Čak i ako oni stvari postave na način da se osećate kao da ste vi glavni - zapravo to niste.

Koga MRZIŠ toliko si inteligentana!

7. Tajanstveni su

U jednom trenutku mogu se činiti otvoreni i izražajni, a zatim u sledećem postati tihi i tajnoviti. Oni nikad nisu dosadni. Fascinirani su tamnijom stranom života i uživaju ​​u traženju odgovora na najdublja pitanja i najmračnijih tajni osoba, mesta ili stvari.

Vole podzemni svet i mogu biti opčinjeni zločinom, smrću, užasom, pa čak i okultnim. Oni uživaju istraživati druge osobe, ali često će uzvratiti misterioznim ponašanjem ako nisu spremni odgovoriti na njima postavljana pitanja.

Kad odete sa Škorpionom na sastanak, možete osetiti kao da on o vama zna više nego što vi znate o njemu. Škorpioni vole forenzičke televizijske emisije poput CSI.

8. Imaju vulkansku narav

Škorpioni se ne razljute lako. No, kada se to dogodi, očekujte potres od  8,6 po Rihterovoj skali. Zbog njihove kontrolirane prirode, mogu se pojaviti mirni, ali ako ih netko uznemirava na duboko osoban način, kao što je izdaja njihovog poverenja, oni će eruptirati poput vulkana i pokazati ljutnju kakvu možda nikada niste videli pre.

Njihov jezik postaje smrtonosan, a druga osoba će se osetiti slavni škorpionov ubod. Ukoliko ih izdate, oni će oprostiti, ali nikada neće to zaboraviti. Oni se smatraju majstorima osvete i poznato je da strpljivo čekaju pravi trenutak da izvrše svoju osvetu. Nemojte nikada prevariti Škorpiona.

Kada mračne sile napadaju našu dušu - CIPELE su najbolja zaštita

9. Imaju izražene psihičke sposobnosti

Škorpioni su među psihički najosetljivijim znakovima zodijaka. Oni su vrlo oštroumni, te imaju smisao za hvatanje osećaja i emocija neke osobe do te mere da znaju što ona misli pre nego što uopšte otvori svoja usta. Čini se kao da imaju ugrađene detektore laži kada neko nije iskren s njima.

Deda Mraz nije jedini koji zna kada je neko bio nestašan ili dobar. Škorpioni su na drugom mestu. Oni su uporni u svojoj potrazi za istinom, što je razlog zašto su oni sjajni špijuni.

 

Pročitajte i:

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd