Skip to main content
Devica, Blizanci i Vodolija

IMA MNOGO IDEJA, ALI SAM DA IH REALIZUJE - JOK! Sve što NISTE znali o Vodolijama!

Foto: Profimedia
Iznenadićete se...

Vodolije su duhovite i vedre osobe, prepune ideja i romantičnih zamisli, pomalo naivne i nevične zakulisnim igrama. Sa svima žele da budu u dobrim odnosima, a kako su tolerantni i iskreni, to im često i uspeva. Razlikuju se ne samo od drugih znakova, već i međusobno. Staro je astrološko pravilo da ne postoje dve iste Vodolije, ali ipak većina pokazuje neke osobine koje su im zajedničke.

Ako poznajete nekog ko je OVAJ horoskopski znak vi ste pravi SREĆNIK!

Ako poznajete nekog ko je OVAJ horoskopski znak vi ste pravi SREĆNIK!

Pre svega, svaka Vodolija želi da bude drugačija. Čak i onda kad je sasvim prosečna, sebe će nastojati da predstavi na drugačiji način, a svoje misli i ideje kao originalne i neponovljive. Ima mnoštvo zamisli, ali nedostaje mu smisla za praktično, pa ako nema nekoga ko će mu u tome pomoći, od svih njegovih planova neće ništa ostati. Zbog toga i deluje najbolje u okviru nekog tima, gde se sve postiže razmenom ideja i zajedničkim radom.

SLOBODA I LJUBAVNE AVANTURE SU IM NA PRVOM MESTU: U ovom horoskopskom znaku su najveći hedonisti

SLOBODA I LJUBAVNE AVANTURE SU IM NA PRVOM MESTU: U ovom horoskopskom znaku su najveći hedonisti

Vodolija
Foto: Profimedia

To je znak kojeg krasi altruizam i koji sve sukobe želi da reši razgovorom. Gnuša se nasilja i agresivnosti, čak je i u ljubavnim odnosima trezven i miran. Nije ga lako isprovocirati, a glas najviše podiže kad su u pitanju međuljudski odnosi. Zainteresovan je za poboljšanje uslova života i povezivanje ljudi svih rasa, kultura i vera.

Prezire snobove i skorojeviće, a više od materijalnog bogatstva ceni duhovne vrednosti i intelektualna postignuća. Prošlost ga ne zanima, već budućnost – i to daleka. Vodolija je futurista, biće avangarde koje je redovno jednom nogom ispred svog vremena, često neshvaćen i neprilagođen svom vremenu i društvenoj sredini.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd