fbpx
Skip to main content
Tri muškarca stoje i piju kafu

ON JE NIKADA NEĆE ZABORAVITI: Ovo su tri znaka koji ne mogu PREBOLETI svoju BIVŠU!

Foto: Profimedia
Bićete zauvek druga.

Dešava se da muškarci brzo uđu u vezu ali onda se isto tako brzo pokaju jer ne mogu preboleti svoju bivšu i žive u prošlosti žaleći za onime što je bilo. Ukoliko primećujete da vas poredi sa bivšom devojkom, često je odsutan mislima i ima običaj da o njoj priča ili nekim događajima koji su obeležili njihovu vezu, proverite da li je rođen u nekom od ovih znakova. Oni veoma teško zaboravljaju ono što je bilo i neretko žive u prošlosti. 

PAZITE ŠTA ŽELITE, MOŽDA VAM SE I OSTVARI! Ovi ZNAKOVI zodijaka će imati MOĆ da ostvare sve ŽELJE!

ON NE MOŽE ODOLETI: Četiri horoskopska znaka koja ne znaju šta je VERNOST!

Rak

Za njih je rastanak pakao i ne mogu da se oslobode tog tereta.  Oni se previše daju u vezi i sanjaju o tome da budu zauvek sa svojom ljubavi. Žude za sigurnošću - pa im je teško da izađu iz veze s nekom osobom. Njihova senzibilna i romantična duša tera ih na to na idealizuju svoju prvu ljubav.

ČEKA VAS NEVEROVATNO LETO! Ovim horoskopskim znacima biće ispunjena najveća ljubavna ŽELJA!

BRUTALNI SU: Nije vam lako ako ste u vezi sa ovim POSESIVCEM! Evo šta kaže HOROSKOP!

Lav

Oni ne poklanjaju lako svoje srce ali kada to učine, zvona zvone, anđeli pevaju. Kada se u nekog zaljube, za tu osobu će uraditi apsolutno sve, i odmah žele da provedu ceo život s njom. Nakon raskida veze teško prihvataju da neće više sve biti kao ranije. Od straha da ih neko opet ne povredi mnogo opreznije ulaze u nove veze i često sanjanju o starim dobrim vremenima s bivšom partnerkom. 

SA NJIMA NE ULAZITE U RASPRAVU: Ovih PET horoskopskih znakova ne možete POBEDITI U SVAĐI!

NJEGA JE TEŠKO UHVATITI: Ako ste u VEZI sa ovim MUŠKARCEM, čeka vas TEŠKA BORBA da do kraja bude vaš!

Strelac

Veza sa Strelcem koji je veoma slobodnog duha, nije nimalo jednostavna a još je komplikovanija kada je tu i senka bivše devojke.. On se brzo i često zaljubi, ali se teško odluči za čvrstu vezu. Nekako je tek prva velika ljubav uspela da ga veže uz sebe – i to nikada neće zaboraviti. Ona je za njega bila jednostavno savršena (premda je s njom imao iste probleme kao i sa vama).

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd