fbpx
Skip to main content
Mesec

Uradi OVO kada MESEC IZAĐE, potreban ti je PAPIR, OLOVKA I SVEĆA, sve ŽELJE SE OSTVARUJU!

Foto: Profimedia
Moćan uticaj ove energije podstoiče da se sve pokrene!

Ovaj ritual izvrstan je za oslobađanje od svega što vam predstavlja teret u životu i od čega više nemate nikakve koristi na svom duhovnom putovanju.

Želite da RASKINETE? EVO KAKO da to učinite NAJBEZBOLNIJE

Želite da RASKINETE? EVO KAKO da to učinite NAJBEZBOLNIJE

Da li ste među njima? Dame rođene u ova 3 znaka veoma su MUDRE

Da li ste među njima? Dame rođene u ova 3 znaka veoma su MUDRE

sveća
sveća
Foto: Profimedia

Potrebni su vam:

  • činija vode
  • 1 bela ili plava sveća
  • papir i olovka
  • žalfija

Pronađite mirno mesto, idealno je da to bude vaše sveto mesto u domu. Ako je moguće, obezbedite dotok mesečeve svetlosti.

Zapalite žalfiju i okadite svoju auru i prostor oko sebe dimom. Zapalite sveću i zahvalite se majci Mesecu, vodeći računa da vam činija s vodom uvek bude pri ruci.

Zapišite na papir sve ono što vam više ne koristi na duhovnom putovanju, sve terete kojih želite da se oslobodite. Nabrojite: svoje stavove, emocionalne spone, bolesti, navike, adikcije i tako dalje.

mesec
mesec

Kažite naglas čega želite da se oslobodite, pa udahnite duboko i izdišući zamislite kako sve što želite da izbacite iz sebe izlazi iz vas.

Približite polako papir sveći i zapalite ga. Kad više ne budete mogli da ga držite u ruci, spustite ga u vodu. Sačekajte da se raskvase ostaci papira pa ga bacite u baštu ili u šumu. Zahvalite se Mesecu i Univerzumu kad završite ritual. Ako osećate inutitivno potrebu da ovaj ritual prilagodite sebi, slobodno to učinite.

 

 

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd