fbpx
Skip to main content
mlad mesec

Mlad Mesec nalazi se u ŠKORPIJI: Čekaju te TAJNE veze ili STARE ljubavi!

Foto: Instagram Printscreen/astrorbital
Kao i novčani dobitak!

Jednom godišnje mlad Mesec, simbol emocija, podsvesti i promenljivog raspoloženja nađe se u Škorpiji, znaku novca, tajni i strasti, a ove godine će to biti oko 18. novembra.

Pored Sunca i Meseca, u osmom zodijačkom znaku, naći će se i Venera i Jupiter, planete novca i prosperiteta. Zbog toga će akcenat biti na finansijama, pokretanju privatnog biznisa, uvećanju zarade, podizanju kredita, investicijama u nove poslove.

DANAŠNJI HOROSKOP: Ne budite sami i iskoristite baš ovaj dan najbolje što možete

Mlad Mesec obrazuje harmoničan aspekt sa Saturnom u Strelcu, što odgovara onima koji već raspolažu izvesnim kapitalom ili imovinom ali su takođe spremni da rizikuju.

Što se ljubavi tiče, u prvom planu su tajne ili paralelne veze, susreti sa starim simpatijama ili obnove veza s njima.

 

Објава коју дели Twinflame Coach, Distant Reiki (@leesaiholistichealing) дана

OVAN (21. 3 - 19. 4)

Mlad Mesec sa Venerom i Jupiterom u vašem astrološkom polju novca, pod uticajem Urana iz vašeg znaka, privatnicima donosi priliv novca preko saradnje sa strancima, ukoliko ste spremni da rizikujete.

BIK (20. 4 - 21. 5)

Vladalac astrološke kuće posla, Merkur, simbol biznisa, u harmoničnom aspektu sa vašim vladaocem Venerom blizu Jupitera u sedmoj kući, gde se nalazi i mlad Mesec, nagoveštava mogućnost potpisivanja isplativog ugovora.

ČEKA IH NOVA LJUBAV: Ovi znaci će naći ONOG PRAVOG U 2018-oj!

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Zbog naglašene šeste astrološke kuće, pred vama je poslovni period ispunjen brojnim kontaktima i dogovorima o novim poslovima. Ukoliko se bavite sportom, pazite se povreda. Mogući su problemi sa zglobovima.

RAK (21. 6 - 22. 7)

Mlad Mesec, simbol emocija u vašem astrološkom polju ljubavi, u trigonu sa Saturnom, vladaocem polja partnerstva, donosi vam susret sa starom simpatijom. Ako se bavite zanimanjem zbog koga ste prisutni u javnosti, bićete uspešni.

mlad mesec
Foto: Profimedia

LAV (23. 7 - 23. 8)

Mlad Mesec, u stvari konjunkcija vašeg vladaoca Sunca i Meseca, upravlja vašom 12. astrološkom kućom, što nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu ili paralelnu vezu. Ako ste privatnik, možete da očekujete priliv novca.

DEVICA (23. 8 - 23. 9)

Pozicija mladog Meseca u trećem astrološkom polju opominje da budete oprezniji, ukoliko planirate pokretanje privatnog biznisa ili početak građevinskih radova. Obratite više pažnje prilikom potpisivanja dokumenata ili ugovora.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Naglašena astrološka kuća ljubavi i novca, sa mladim Mesecom i vašim vladaocem Venerom blizu Jupitera, može da vam donese iznenadni susret sa šarmantnom, ali zauzetom osobom. Izbegavajte nepotrebne troškove.

ŠKORPIJA (23. 10 - 21. 11)

Mlad Mesec u vašem znaku, zajedno sa Venerom, vladaocem vašeg astrološkom polja partnerstva u konjunkciji sa Jupiterom (vladaocem polja posla) donosi vam uvećanje prihoda, preko posla sa strancima ili kupoprodaje nekretnina.

škorpija
Foto: Profimedia

STRELAC (22. 11 - 21. 12)

Mlad Mesec u astrološkoj kući podsvesti i tajni, zajedno sa jednim od vaših vladalaca, Jupitera u konjunkciji s Venerom, najavljuje mogućnost ulaska u tajnu ili paralelnu vezu sa osobom od koje vas deli veća razlika u godinama.

JARAC (22. 12 - 29. 1)

Mlad Mesec, vladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa u Škorpiji, pod uticajem Saturna iz vašeg polja ličnosti, na nekom seminaru ili kraćem putu u inostranstvu može da vam donese susret sa harizmatičnom osobom.

NIŠTA OD SVADBE: Ako te zaprosi jedan od ovih znakova, ne pristaj ni u ludilu!

VODOLIJA (20. 1 - 19. 2)

Mlad Mesec u astrološkoj kući karijere, u izazovnom aspektu sa vašim vladaocem Uranom, donosi neočekivani priliv novca, zahvaljujući kontaktu sa nekadašnjim poslovnim partnerima. Na poslu je moguć ulazak u romansu sa zauzetom osobom.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Pun Mesec u vašem devetom astrološkom polju pod uticajem jednog od vaših vladalaca Jupitera, donosi vam nove kontakte sa strancima kao i šanse za dobijanje stipendije ili stručno usavršavanje u inostranstvu.

 

Објава коју дели Linero (@linero_photo) дана

NAJMUDRIJA ŽENA ZODIJAKA: Nju niko i ništa ne može zavarati - a NIJE škorpija!

VIŠE UTIČE NA ŽENE

Mlad Mesec u Škorpiji utiče na rad hormona, organe u donjem delu stomaka a može da donese i pad imuniteta. Ova Mesečeva faza utiče na sve znake, ipak, više na žene, posebno Rakove, Bikove i Ribe (jake emocije, požrtvovanost).

 

Pročitajte i:

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Slaba kiša
4 Beograd