fbpx
Skip to main content
Mesec

Mlad MESEC za par DANA donosi VELIKE MOGUĆNOSTI, ali SE PAZITE, nikako NE SMETE da URADITE OVO!

Foto: Profimedia
Sabotirate sami sebe!

Mlad Mesec u znaku Ovna očekuje nas 12. aprila i donosi moćnu energiju za manifestaciju želja, kreiranje namera i nove početke.

Ovan je prvi znak Zodijaka, a mlad Mesec predstavlja početak novog lunarnog ciklusa. Ova energija u kombinaciji šalje snažne talase svežine u naš život, pozivajući nas da prihvatimo pozitivne promene i započnemo novo poglavlje u našem životu.

Ovaj mlad Mesec neće biti sasvim vidljiv, a noćno nebo izgleda kao prazna ploča puna zvezda. Ta praznina je ono što se dodeljuje svakom od nas ovog aprila. Prazno je jer ga možemo ispuniti svojim željama. Moramo odabrati šta želimo da nacrtamo, naslikamo ili napišemo na našem platnu.

horoskop
horoskop
Foto: Profimedia
Ovo ŽENE nikako NE SMEJU raditi na BLAGOVESTI, a EVO šta je POTREBNO ukoliko ŽELITE BEBU!

Ovo ŽENE nikako NE SMEJU raditi na BLAGOVESTI, a EVO šta je POTREBNO ukoliko ŽELITE BEBU!

Reši se VLAGE I BUĐI sa zidova ZAUVEK: Treba ti samo ova 4 prirodna sastojka koja imaš u kući! (RECEPT)

Reši se VLAGE I BUĐI sa zidova ZAUVEK: Treba ti samo ova 4 prirodna sastojka koja imaš u kući! (RECEPT)

Pod energijom mladog Meseca naše moći manifestacije su pojačane, a naša sposobnost da privučemo ono što želimo je trostruko poboljšana. Izbori, reči i emocije koje iznosimo uvek boje našu stvarnost, ali u vreme mladog Meseca njihov uticaj je ubrzan.

Imajte na umu svoje misli, reči i izbore koje trenutno donosite. Budite sigurni da su usklađeni sa onim što želite privući. Budite sigurni da se fokusirate na ono što želite, a ne na ono što ne želite.

Pazite na svoj reči. Vaše reči su moćne, zato budite sigurni da govorite sa ljubavlju.

Ne izgovoravajte sabotirajuće tvrdnje: "Ne mogu to da uradim" ili "nikad mi ništa ne polazi za rukom", pogledajte da li možete zaustaviti ovu negativnu misao i prebaciti je na nešto pozitivnije i potvrdno poput, "ovo može biti izazovno, ali mogu pokušati". Ili, "sve se uvek dešava u moju korist, čak iako se to u tom trenutku ne čini tako."

Dopustite da vaše misli budu izraz mogućnosti i nade. Prebacite svoje razmišljanje sa ograničenja na obilje. Koristite energiju mladog Meseca da sa više ljubavi komunicirate sa sobom.

horoskop
horoskop
Foto: Profimedia

Vreme mladog Meseca donosi vatrenu energiju, strast, kretanje napred i dopuštanje našim željama da nas vode, a ne strahovima. Ovaj Mladi mesec donosi snažnu energiju koja se kreće napred, koja je dovoljno snažna da nas izbaci iz svake situacije u kojoj se osećamo duboko zaglavljeni i nemotivisani.

Možda ćete morati nešto preduzeti, možda ćete morati slediti instinkt ili impuls da biste pomogli da se stvari pokrenu, ali znajte da je kosmos na vašoj strani. Činjenica da nijedna glavna planeta nije u retrogradnom stanju u vreme ovog mladog Meseca takođe podržava ovu energiju i ukazuje na to da nam Univerzum zaista daje zeleno svetlo da napredujemo i donesemo neke smele izbore.

 

 

 

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd