fbpx
Skip to main content
mesec

RAZBUCAVANJE TRULIH BRAKOVA I SVAĐE: Mlad MESEC u VAGI noćas u kominaciji sa RETROGRADINIM Merkurom donosi HAOS

Foto: Profimedia
Dobro se pripremite, biće turbulentno!

Mlad Mesec nam uvek donosi odličan period za postavljanje novih navika, rutina ili temelja, pa ako kojim slučajem postoje neke stvari u vašem životu koje vam više ne odgovaraju, koje vas frustriraju, sa kojima se već duže vreme nalazite u izazovu, ovo će biti fanstastičan period da se naprave određene izmene kao i da se uspostavi tj postaviti zdrav balans u životu.⁣

PSIHOANALITIČAR OTKRIVA: Evo zašto svakom detetu treba ova osoba u odrastanju!

PSIHOANALITIČAR OTKRIVA: Evo zašto svakom detetu treba ova osoba u odrastanju!

LEKARI SAVETUJU: METEOROPATE, evo kako da izađete na kraj sa BOLOVIMA U GLAVI

LEKARI SAVETUJU: METEOROPATE, evo kako da izađete na kraj sa BOLOVIMA U GLAVI

BILI SMO U ZABLUDI: Izbacivanje ugljenih hidrata je ŠTETNO! EVO šta se zapravo dešava u vašem telu!

BILI SMO U ZABLUDI: Izbacivanje ugljenih hidrata je ŠTETNO! EVO šta se zapravo dešava u vašem telu!

Vaga je vazdušni znak, muški znak - vladajuća planeta Venera, i svakako je partnerstvo, harmonija i balans naglašeno kada se radi o znaku Vagi. Vaga je znak koji nam govori o našoj potrebi da se međusobno podržimo kako bismo na individualnom i kolektivnom nivou dostigli vrhunac zrelosti, mudrosti i lepote. Mesec u Vagi govori o našoj potrebi za balansiranjem i uspostavljanjem ravnoteže. Govori o potrebi da se neke stvari izjednače, da se neke stvari uravnoteže i da se neke stvari prekinu. Šta je bitno za svaku Vagu: da se zauzme za sebe kao i da spozna svoje emocije i da shvati šta je suština partnerskih odnosa.⁣

mesec
mesec
Foto: Profimedia

Mlad Mesec u Vagi dešava se 06.10.2021. godine i biće na 13° stepenu Ovna, promene, pokreta i akcije. Teme ovog Mladog Meseca u Vagi svakako će biti povezivanje sa svojim emocijama, partnerski odnosi kao i bračne priče i veze. Između ostalog bićemo pozvani da preispitamo sopstvene vrednosti, ko smo, šta smo, šta želimo kao i da otpustimo od sebe tj da se oslobodimo stvari koje nam nameću drugi u smislu da živimo po njihovim pravilima odnosno kako oni žele.

Ovaj mlad Mesec u Vagi sigurno će uneti nežne, slatke i emotivne vibracije u kolektiv. Ne zaboravite da se znak Vage odnosi i na pravdu, odnose i poštenost što će definitivno ovaj mlad mesec da čini sjajnim vremenom za započinjanje novih veza, a kako je Vaga znak ravnoteže, siguran sam da će mnogi nastojati da u ovom periodu unesu više ravnoteže u svoj život.

Kada imama Mesec u Vagi tu svakako dolazi do preispitivanja starih navika, uverenja i ponašanja kao i nalaženje novih načina da napredujemo i budemo svoji. Misli su te koje nam tokom ovog mladog Mesaca mogu praviti najviše problema a ponajviše pitanje ”Da li želiš da uživaš u životu ili želiš da budeš učauren i zakopan u već postojećim problemima”? Dakle ovo je svakako odličan trenutak za novi početak, novi start, inicijativu i okretanje novog lista.

Budući da će nam Merkur i dalje biti retro, tu svakako postoji opcija da se za vreme mladog Meseca u Vagi ponovo povežemo sa svojim bivšim velikim ljubavima, da dovršimo neke stvari koje se tiču odnosa sa drugim ljudima kao i dobra stara dublja samoanaliza koja je i dalje na snazi. Možda kao najbitnija tačka ovog mladog Meseca je razbucavanje trulih bračnih odnosa i svađe u partnerskim odnosima. Istog dana, planeta Pluton kreće u svoj direktna hod, kao i par dana kasnije Saturn nam kreće direktno i ono što svaki pojedinac pa i kolektiv može da očekuje jesu BITNE PROMENE koje treba da se naprave i dogode.

nebo
nebo
Foto: Profimedia

Kako ovaj mlad Mesec ima negativne aspekte, ne smem zaboraviti Urana - definitivno energija istog može doneti konflikte, pobune, proteste koji će se odvijati mirnim putem i ono što je sigurno jestu neke pogrešne slike u javnosti koje će nam se servirati a koje nisu istinite. Aspekti na nebu tokom mladog meseca donose velika neprijateljstva, nepravde i rivalitete pa vam toplo savetujem da budete veoma kontrolisani, da dišete, jer sam sigaran da će te imati jaku želju iako možda niste takvi da nekog dobro ”odvalite”.

Mlad Mesec u Vagi šalje poruku:

  • Jačanje samopouzdanja i samopoštovanja
  • Odvezivanje od postojeće forme
  • Zauzimanje za sebe

Pored navedenog ovaj mlad Mesec nas uči kako zadržati sigurnost i fokus u nesigurnim i neizvesnim okolnostima. Pokazuje nam kako biti u ravnoteži s onim što se događa, ma koliko nas negativna iskustva izbacivala iz koloseka. Definitivno, neki će iz ovog mladog Meseca izaći preporođeni i očišćeni, dok sa druge strane neki se nikad neće promeniti niti probuditi.

Autor: Bojan Kljaić

 

Vremenska prognoza
Slaba kiša
5 Beograd