fbpx
Skip to main content
foto

NAJMUDRIJA ŽENA ZODIJAKA: Nju niko i ništa ne može zavarati - a NIJE škorpija!

Foto: Instagram printscreen/bellahadid
Astrologija nikad ne laže!

Ona stalno traži mudrost.

Ona uvek govori ono što misli, i govori istinu.

Ona je vrlo objektivna i ne dopušta da se u njene emocije upliću.

Ona je Vodolija!

Vodolija je nezavisna žena, a svaki pokušaj da je zadržite ili ograničite provokacija je za beg. Trebale bi biti slobodne. Nezavisnost nije samo njena želja, već i njenaa dobrobit i sreća.

Svaka ZALJUBLJENOST se dešava prema nekom MITU - koji je tvoj?

Njena hladna spoljašnjost skriva prijateljsko srce koje će pokušati pomoći svojim prijateljima na sve moguće načine. Ona voli kada su ljudi sretni i veseli i uvek pokušava učiniti sve da se drugi osećaju dobro.

Privlačiš negativnu energiju? Reši se POD HITNO ovih komada svoje ODEĆE!

Ne očekuje ništa zauzvrat. Jedino što joj je važno jeste da niko ne pokušava da ograniči njenu slobodu, kako bi mogla živeti bez ikakvih obaveza. Jednostavno, dopustite joj da bude slobodna.

IL’ GA VOLIŠ – IL’ GA MRZIŠ: Ovaj horoskopski znak UVEK zna VIŠE o vama, nego vi o njemu!

Vodolija želi učiniti nešto korisno u životu. Komunikacija s ljudima može joj pomoći da postane sjajan političar, socijalni radnik ili psiholog. Ona je progresivni mislioc i često utiče na stvaranje novih ideja i teorija.

Vodolija stalno traži mudrost. Ona uvek govori šta misli i govori istinu. Ona je prilično objektivna i ne dopušta da mu emocije zamute um. Ponekad može biti šokantno i bolno drugima da čuju istinu, ali Vodolija će je bez obzira na to reći.

I TO JE MOGUĆE: Tajna caka kako da osvojiš SVAKOG muškarca!

Vodolija je vizionarski znak, neukrotiv i intelektualno neozavistan. Vodolija uvek sledi svoj put. Uvek traži intelektualnu stimulaciju i stalno otkriva nešto novo i formira nova mišljenja.

Sa OVAKVOM ženom muškarac želi da ostari - a uopšte NIJE savršena!

Žene rođene u znaku Vodolije puni su paradoksa. Zanimaju ih potpuno suprotne stvari - žele biti sami, ali žele biti i u velikom društvu.

 

Pročitajte i:

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
19 Beograd