Skip to main content
Ljuta žena

NE, NI NE POKUŠAVAJTE: Ova tri znaka PROVALIĆE svaku vašu LAŽ, a onda TEŠKO vama!

Foto: Profimedia
Preziru laž.

Ovi horoskopski znaci imaju toliko razvijenu intuiciju da ih nikada ne možete prevatit. Oni prosto osećaju laž, zato budite oprezni ukoliko njima pokušate da podmetnete. Razmislite, a onda odustanite, provaliće i najbolje razvijenu zaveru.

KAKVE ŽENE PRIŽELJKUJU? Ovan traži MUDRE, Lavovi VERNE... A evo šta ZVEZDE kažu za ostale znakove!

Škorpija
Foto: Profimedia

ONI SU MAJSTORI ZA FLERT! Žene "PADAJU" na OVA tri znaka i ostaju BEZ DAHA!

Škorpija

Škorpije imaju izraženu intuiciju za skoro sve i tačno znaju šta ko misli iz samo jednog upućenog pogleda. Kako sve proživljavaju kroz neku dubinu, imaju sposobnost da prepoznaju šta je sledeće šta nadolazi. One svesno preuzimaju rizik, iako im predosećaj govori šta će i kako će biti. Škorpije vole uzbuđenje i akciju, pa iz tog razloga nekada neće da poslušaju sebe, što se najviše dešava kada je u pitanju ljubav.

PRIVLAČE NEVOLJE KAO MAGNET! Top lista NAJOPASNIJIH znakova - Treba ih IZBEGAVATI kad su BESNI!

Strelac

Kod Strelčeva je intuicija relativno pod "zatišjem2 dok ne pronađu neki unutrašnji sklad sa samim sobom. Kada se to desi, sledi rad na intuiciji koja može biti jako velika. Intuicija im je povezana sa unutrašnjim zadovoljstvom, pa ako ga ne pronađu - intuicija im neće biti dovoljno razvijena da pokaže opasnost ili dobru stvar.

LEPI, ALI OPASNI: Ovo su 3 horoskopska znaka koje nikada nećete moći da PREVARITE!

strelac
Foto: Profimedia

PRIVLAČE SE KAO LUDI, ALI NE MOGU ZAJEDNO! Ove KOMBINACIJE horoskopskih parova TEŠKO OPSTAJU!

Ribe

Ribe su okrenute duhovnom životu i često im se dešava da sanjaju stvari koje im ukazuju na nešto - važan događaj koji će uslediti ili neke svari koje se kasnije zaista i obistine. Za Ribe je takođe bitan unutrašnji mir, kao i zadovoljstvo koje prerasta u intuiciju koja ih vodi ka onome šta predosećaju. Moto im je „ja osećam“, koji zapravo opisuje njihovu sposobnost.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
19 Beograd