fbpx
Skip to main content
žena

NIJE DO NJIH, DO VAS JE! Ova tri ASTRO znaka večito biraju pogrešne muškarce, a EVO i zašto!

Foto: Profimedia/ilustracija
Ovako nećete pronaći ljubav!

Ukoliko uvek birate pogrešne muškarce ili takvi sticajem okolnosti ušetaju u vaš život, proverite da li spadate u ova četiri astro znaka. 

Ovan voli DIREKTNE, Rak Nežne! Evo kakve žene preferiraju astro MUŠKARCI!

žena
žena
Foto: Profimedia

UNAPREĐENJE NA POSLU, RASKID, NOVA LJUBAV Horoskop za tekuću nedelju donosi bitne promene ovim znacima

Ovan

Ovnovi su hrabri, drski i samouvereni. Veruju da mogu imati sve što žele, te da svojom upornošću mogu da pridobiju svakoga. Ali, zaboravljaju da to ne pali (uvek) kod svakoga. Za ljubav je potrebno puno više od slatkorečivosti. Stoga, često im treba više zaleta kako bi pronašli nekoga ko im zaista može pokloniti svoje srce.

Škorpija

Škorpija je jako tvrdoglava. Kad upoznaju nekoga koga smatraju dobrim, a nije toliko zainteresovan za njih (kao što su oni), njihovo zanimanje može postati opsesija. Pokušaće sve kako bi pridobili drugoga. Rezultat se često ponavlja: onaj drugi se povlači. Zbog toga osobe rođene u znaku  imaju osećaj da se stalno nanovo zaljubljuju u pogrešnu osobu. Pri tome je možda važna tek taktika koja ne odgovara.

"Nisam sam, ali..." Ovo su rečenice koje čine SUŠTINU astro MUŠKARCA! Odmah upoznajte njegovu ličnost!

Žena, devojka, mobilni telefon
Žena sa mobilnim telefonom
Foto: Profimedia/ilustracija

Strelac

Skloni su pustolovinama, te gledaju na svet kao na mesto gde mogu doživeti nešto novo. Pri tome se ne boje ničega te žele otkriti najudaljenija mesta. Veruju da je sve moguće. Problem: Zaljube se u nedostižne ljude koje nikada neće moći da osvoje. Pri tome zaborave na stvarnost. Sve dok se ne probude iz svog sna.

POČELA JE! Doba Vodolije je stupilo na SNAGU, a ova tri znaka će to najviše OSETITI! Nije dobro za njih!

Ribe

Ribe su kreativne, mudre i mirne. Ali, rado beže iz stvarnosti. Ako vole, onda vole ozbiljno. Ako su još solo, pokušavaju na silu pronaći novog partnera s kojim mogu prolaziti kroz život. Zbog toga se često zaljube u ljude koji nažalost nemaju interesa za njih.

 

Pročitajte i:

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
5 Beograd