fbpx
Skip to main content
mlada

NIŠTA OD SVADBE: Ako te zaprosi jedan od ovih znakova, ne pristaj ni u ludilu!

Foto: Profimedia
Najgori muževi prema Zodijaku.

Prema Zodijaku, vodeni znakovi se smatraju pasivnim bračnim partnerima, vatreni ljubomornim i posesivnim, a vazdušnim liberalnim. Zemljani su veoma kritični, a kao dobra osobina navodi se njihova otvorenost. 

A ova tri znaka su ocenjena kao ubedljivo najgori muževi. 

Pročitajte i: 

Devica 

Iako to vešto kriju, pripadnici ovog znaka su veoma ljubomorni i nesigurni. Device svoje slabosti počinju da pokazuju vremenom, odnosno u trenucima kada misle da su se dobro “osigurali”. Obožavaju da kontrolišu i manipulišu, zbog čega ne predstavljaju idealne bračne partnere. 

NEDELJNI HOROSKOP: Spremite se na ono šta vas čeka od 6.11. do 12.11.

dvoje ljudi drže pola srca
Foto: Profimedia

Bik 

Bikovi su velike karijeriste, a u stanju su da posao stave ispred braka i dece. Oni su odgovorni, te su u stanju da zbog posla ostanu kasno uveče u kancerlariji, umesto da sa svojom ženom provedu prijatno veče. Oni su u isto vreme pravi hedonisti, poznati su po svojoj galanciji, čime osvajaju svoju partnerku. Oni je mogu obasipati skupim poklonima i najlepšim komplimentima, ali joj neće pokloniti ono što je najvrednije- vreme za svoju suprugu, odnosno najvažniju ženu u njegovom životu. 

LJUBAVNI HOROSKOP: Vaš znak otkriva kakvog MUŠKARCA stvarno zaslužujete!

Ribe 

Ribe se često same katapultiraju u zatrovanu vezu. Muški pripadnici ovog znaka su poznati po svom beskrajnom razumevanju i senzibilnosti, zbog čega odaju utisak savršene osobe sa kojim bi neko proveo život. Nažalost, često nalete na pogrešnu osobu, onu koja ne zna da ceni sve njihove kvalitete. S obzirom da su i veoma lakoverne, Ribe prihvataju krivicu, a zbog toga su neverovatno nesigurni.

mlada na svadbi
mlada tužna na svadbi
Foto: Profimedia/ilustracija

 

Pročitajte i:

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd