fbpx
Skip to main content
Ljubavni par

NISU DOBRI ZAJEDNO: Ova dva ASTRO para nikada neće uspeti! Proverite da li ste među njima

Dobro je znati!

Postoje kombinacije znakova koje jednostavno nikada ne bi mogle da opstanju. Koliko god da se trudite, nepoklapanje temperamenata je ono što će vas odvući dalje od ove osobe. Ukoliko ste trenutno u jednoj od ove dve kombinacije i ne ide vam onako kako ste očekivali, razmislite o ovome. 

NE RADITE OVO: Proverite da li ste na LISTI naših ASTRO šest znakova koji uvek UPROPASTE vezu!

Kontrolisanje emocija
Foto: Profimedia

KOD NJIH SVE PRŠTI OD DEŠAVANJA! Evo koji horoskopski znak ima NAJUZBUDLJIVIJI seksualni život!

Lav i Rak

Veza ovog  para nikad se ne završava dobro. Dok se Rakovi raduju dubokoj, spiritualnoj i otvorenoj vezi sa svojim partnerom, Lavlja nesigurnost donosi nemir u njihovu ideju ljubavne idile. Lavovi su skloni ekstremnim promenama u ljubavi, od toga da su jedan tren kraljevi celog sveta, samopouzdani i spremni obasipati svog partnera pažnjom i ljubavi, do toga da su sarkastični i cinični i kritikuju svaku sitnicu koju njihov partner radi. Osetljivi Rakovi ovakvo ponašanje uzimaju emotivno i uključuju svoj obrambeni mehanizam koji se uglavnom sastoji od zameranja i ljutnje, što na kraju uništi vezu.

URADITE OVO I USPEĆETE U SVEMU: Evo kako MESEČEVE mene pomažu u ostvarenju ŽELJA i planova!

žena i čovek sede na kauču i svađaju se
Foto: Profimedia

LAVU SE SMEŠI NOVČANI DOBITAK, DOK VAGU ŽELE DA PREVARE! Evo šta ZVEZDE spremaju u narednoj nedelji!

Jarac i Vodolija

Oboje su jako tvrdoglavi i uporni, a to je jedan od glavnih razloga zašto se međusobno privlače, ali i istovremeno, to je i glavni kamen spoticanja u njihovoj vezi. Dok Jarci funkcionišu u na temelju toga kako se osećaju, Vodolije su praktične. I zbog toga s vremenom ispadne da su Vodolije šefovi u vezi, ostavljajući Jarce da se bore za svoju poziciju. Ovakav odnos snaga u vezi s vremenom dovodi do eksplozije kod oba znaka i često završava svađom i vrlo burnim raskidom.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
9 Beograd