Skip to main content
Biznismen

NISU MATERIJAL ZA DOBRU VEZU! Ovi horoskopski znakovi su NAJGORI PARTNERI od svih! Izbegavajte ih!

Foto: Profimedia
Budite oprezni.

Mnogi kažu da je slušanje svoga srca jedini parametar kojim treba da budete vođeni kad je izbor vašeg emotivnog partnera u pitanju. Činjenica je da zvuči skroz "glupavo" kad kažete da ljubavnog partnera nikako ne treba po svaku cenu da tražite prema horoskopskom znaku, međutim, nije na odmet da budete upućeni u pojedinosti. Statistika nekad ume da bude od značaja, pa i nije tako loše znati šta može da se desi ukoliko završite u ljubavi sa jednim od ovih znakova. 

Naravno, i ovde postoje izuzeci, ali muškarci rođeni u ova četiri horoskopska znaka najčešće baš i nisu materijal za ozbiljniju vezu. 

PRORAČUNATI KALKULANT, ŠKRTICA ILI ŠEPRTLJA? Evo šta kažu zvezde koji znak ume SA NOVCEM a koji ne!

Muškarac
muškarac
Foto: Profimedia

Ova TRI znaka GARANTOVANO su prava PROPAST ako se ZALJUBITE, zato dobro pripazite

Ovan 

Ako vam je prihvatljivo da se viđate samo kada on to poželi, i da budete ona koja će sama planirati sve vaše zajedničke izlaske i prilagođavate se njegovom rasporedu, onda je Ovan sjajan dečko za vas. 

Bik 

Bikovi se u vezi ponašaju kao da vam čine uslugu što svoje vreme troše na vas, a obožavaju da se žale na svoje partnere pred drugima. 

Blizanci 

Blizanci očekuju da se oko njih svi trude, a trud nagrađuju minimalnim znacima pažnje koji bi trebalo da budu budu sasvim uobičajeni. Muškarac u ovom znaku vam nikad prvi neće reći da vas voli, a kada vi to uradite, verovatno će vam odgovoriti - hvala! 

ONI SU KRALJEVI STILA! Ovi horoskopski znakovi su uvek PRIMEĆENI: Rođeni modni stručnjaci!

muškarac
muškarac
Foto: Profimedia

PRIJATELJSTVO ZLATA VREDNO ILI...? Evo na koje horoskopske znakove možete da se OSLONITE u NEVOLJI!

Rak 

Iako su Rakovi na glasu kao osećajni, najčešće misle samo na svoja osećanja. Očekuju da ih tetošete i obasipate komplimentima, a retko uzvraćaju istom merom.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Slaba kiša
18 Beograd