fbpx
Skip to main content
ljubav

NJIMA JE NEMOGUĆE ODOLETI: U ova četiri horoskopska znaka se SVI zaljubljuju!

Foto: Profimedia
Njihova amorova strela nepogrešivo pogađa.

Koliko god bi emocije i ljubav trebalo da budu jednostavni, svi znamo da to nije tako. Ipak, nisu sve osobe iste i neke zaista jesu komplikovanije od drugih. U osobe rođene u sledeća četiri horoskopska znaka najlakše je zaljubiti se i zavoleti ih.

Kad prevara napravi haos u vašoj vezi: Ovi horoskopski znakovi najlakše opraštaju ljubavnu izdaju!

Kad prevara napravi haos u vašoj vezi: Ovi horoskopski znakovi najlakše opraštaju ljubavnu izdaju!

Bik

S Bikovima je prijatno biti u vezi upravo zato što su vrlo odani, ne igraju igrice i otvoreno pokazuju svoje emocije. Izuzetno im je važna finansijska stabilnost, a najvažniji im je pronalazak savršenog partnera. Ako ste u vezi s Bikom, smatrajte se osobom koja ima sreće u ljubavi. 

PREVARA, NASILJE, POVREDA EGA: Evo zbog čega plaču horoskopski znaci

PREVARA, NASILJE, POVREDA EGA: Evo zbog čega plaču horoskopski znaci

Ribe

Ribe osećanja uvek stavljaju na prvo mesto, ali ne samo sopstvene već i tuđe. Iskrene su, verne i posvećene partneru, a najlepša vrlina im je saosećajnost, jer će pomoći svom partneru da preboli bilo kakav problem. Ribe su prepune razumevanja i vrlo često će svoje interese ostaviti po strani zbog partnerovih. Osobe rođene u ovom znaku pokazuju kakva bi ljubav zapravo trebalo da bude.  

ljubavni par
ljubavni par
Foto: Profimedia

Vaga

Vagama je najvažnije održati sklad u vezi. Njih je lako voleti jer se uvek trude oko svog partnera, što svakome laska. Vage su spremne na svakakve žrtve kako bi sačuvale vezu i uvek će voditi računa o tome kako njihova veza izgleda u javnosti. Uz to, izuzetno se brinu oko svog izgleda i uvek žele dobro da izgledaju za svog partnera. 

Rak

Rakovi su spremni potpuno zanemariti svoje želje i potrebe samo da bi udovoljili svom partneru. Svaka vaša želja njihova je zapovest i tu su za vas i u dobru i u zlu. Kada pomisle da je veza u krizi, učiniće sve da je spase, a neretko opraštaju i prekide. Raka je jednostavno voleti zbog svih osobina i požrtvovanosti, sve dok vam ta silna predanost ne dosadi. 

Pročitajte i:

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
-4 Beograd