Skip to main content
Plavi mesec

NOĆAS POGLEDAJTE U NEBO: Cvetni mesec donosi važne životne preokrete za OVE ZNAKOVE: Izbegavajte SUKOBE, a na LJUBAVNOM PLANU...

Foto: Profimedia
Odvojte trenutak I razmislite o svojim planovima koje ste već pustili u rad, oni i dalje rastu.

Mesec, lep, misteriozan, noćni svetionik, on je simbol životnog ciklusa. Predstavlja žensku moć, baš kao čto Sunce predstavlja mušku. Predstavlja plodnost, majku, našu dušu, psihu i emocije.

Pun Mesec koji nam sledi odigraće se 18. maja,također će biti plavi mesec, naziv za njega je Plavi Mesec. Već u noćima 17, 18 i 19. maja mesečeva svetlost će biti baš jaka. Biće lepo gledati ovaj prizor, ali isto tako iskoristite i njegovu energiju. Period punog Meseca je za mnoge ljude izazovan period, tako da ne dozvolite da loše stvari utiču na vas već se sami menjajte svoj život. Ako dopustite da ova energija ima veću moć nad vama, tada ćete osetite emotivne krize.

Budite spremni kada je pun mesec, na taj način sve što vam dolazi tada ćete lako prihvatiti i nećete ga doživeti kao udarac groma.

mesec
mesec

Ovaj Pun Mesec takođe nosi naziv Cvetni ili Medni Mesec  i označava rast. Omogućiće vam da hodate spiralom svog života, iznutra. Odvojte trenutak I razmislite o svojim planovima koje ste već pustili u rad, oni i dalje rastu. Takođe, osetite ljubav i zahvalnost koju već imate svuda oko sebe.

Najviše će osetiti osobe rođene u Škorpiji, Biku, Strelcu i Blizancima. Osetite na želite da se fokusirate u smislu sopstvenog rasta. Osetite kako šta u tom rastu možete da ostvarite. Na kom polju se osećate sigurno i ispunjeno.

Lavovi i Vodolije će imati u ovom period najviše izazova u odnosima. Zato se potrudite da ne ulazite u sukobe. Što više meditirajte i izbalansirajte svoje emocije.

Čovek i žena gledaju telefon
Foto: Profimedia

Device, Rakovi, Jerčevi i Ribe u ovom period mogu biti kreativni. Iskoristite ove dane za rast u karijeri. Imaćete lepih događaja u ljubavnim odnosima, potrudite se da tu atmosferu zadržite što duže.

Ovnovi i Vage je najbolje da ovaj period iskoriste za pravljenje planova. Vaše želje u ovom period mogu biti od velikog značaja za vas. Napravite listu stvari koje hoćete da eliminišete iz vašeg života i okrenite novi list, gde ćete  ispisati  neke nove projekte i nove navike sa kojima ćete krenuti u realizaciju.

Autor: Ivana Paunović

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
29 Beograd