fbpx
Skip to main content
Sanja Marinković, Stefan Dragojlović

NUMEROLOG OTKRIO: Od 1 do 9 - Ovo je vaš LIČNI BROJ, evo i kakvo ima značenje! Osmice će biti ODUŠEVLJENE

Foto: Youtube Printscreen/RTV Pink Official/shutterstock
Nije na odmet znati...

Jedan od gostiju u emisiji Sanje Marinković, bio je i numerolog i magistar psihologije, Stefan Dragojlović, koji je objasnio kakvo značenje imaju naši lični brojevi. 

Za početak, on je otkrio kako se dolazi do ličnog broja. 

Primer: Ukoliko ste rođeni 12.10.1987. godine, potrebno je da prvo, odvojeno saberete dan i mesec (12+10=22; 2+2=4), a potom i brojeve u godini rođenja (1+9+8+7=25; 2+5=7). Zatim saberite preostale brojeve koje ste dobili (4+7=11; 1+1=2). Što znači da je 2 vaš broj.

DOKTORKA UPOZORAVA: Ovi simptomi ukazuju na RAK DOJKE - odmah treba da vam se uključi CRVENA LAMPICA!=

DOKTORKA UPOZORAVA: Ovi simptomi ukazuju na RAK DOJKE - odmah treba da vam se uključi CRVENA LAMPICA!

Mislili su da OBRAĐUJE FOTKE, a onda je paparaco uhvatio u BIKINIJU! Evo kako STVARNO izgleda "OČAJNA DOMAĆICA"! (FOTO)

Mislili su da OBRAĐUJE FOTKE, a onda je paparaco uhvatio u BIKINIJU! Evo kako STVARNO izgleda "OČAJNA DOMAĆICA"! (FOTO)

"OŠAMARILA SAM GA I OTIŠLA" Na se*s su čekali mesecima, a onda joj je u prvoj AKCIJI rekao OVO! (VIDEO)

"OŠAMARILA SAM GA I OTIŠLA" Na se*s su čekali mesecima, a onda joj je u prvoj AKCIJI rekao OVO! (VIDEO)

Broj 1

Takve žene vole uspešnog, moćnog i poznatog muškarca, nebitno kojim poslom se bavi, da li je javni ili nije. Da je gleda kao kraljicu i da joj pruži kraljevstvo. 

Broj 2

Žena koja traži čoveka koji će biti domaćin, vezan za kuću, za porodicu, koji će da radi, da privređuje, da se razume u sve, od hrane i vina, do popravke nekih električnih instalacija u kući. Tu su najsigurniji i sudbinski brakovi. 

Broj 3

Kreativnost. Njoj treba sve što nije dosadno. Tu mora da bude putovanja, akcija, avantura, druženja, društva konstantna, stalno pravi neke proslave, rođendane, slavlja, preslave i ostalo. One vole malo da švrljaju, vole svoju slobodu, sklone su eksperimentisanju, vole fetiše, otvorene su, kokete...

Broj 4

Četvorka je skroz suprotno od trojke, četvorka je kvadrat. Traži muškarca koji je veran i vredan , vernost do groba i to je simbolika arhitekte, koji voli da gradi, da gradi odnos, da gradi prijateljstvo, da napravi od nje ženu. Četvorka je neko ko je vrlo racionalan sa finansijama i voli uvek da kontroliše koliko je ostalo novca na računu kod muža. To je i karmički broj, ako ne može da podnese karmu svog muža, ona se razvede, nastavlja dalje sama, preuzima ulogu arhitekte, da ona bude graditelj. Taj broj se deli na dve dvojke i jedna nastavlja dalje sama. 

brojevi
brojevi
Foto: Profimedia

Broj 5

Petica je broj koji je elokventan, inteligentan, koji priča, koji je profesor, doktor, magistar, koji se ponosi. Ponosi se pred drugaricama kakvog muža ima, elokventnog.

Broj 6

Simbolizuje sklad i harmoniju. One vole lepe muškarce, koji imaju lep osmeh, lepe oči, ali i da su savršeni u kuhinji, koji umeju da kuvaju. Vole poklone, vole iznenađenja, bunde, dijamante, sve što je raskoš, ali on mora da radi na sebi.

Broj 7

Jedini simbolizuje duhovnost. Vole urbane, moderne, savremene muškarce, bez nekih ograničavanja, vole slobodu pre svega, pa ako nađu nekog umetnika koji može da je isprati, biće srećna i zadovoljna, još da je duhovan uz to.

Broj 8

Najmoćniji broj u numerologiji. Simbol beskonačnosti, beskonačna energija koja kruži, ne može da nestane, samo prelazi iz jednog oblika u drugi. Osmica uvek nađe jakog, moćnog muškarca, pomalo opasnog. Obično se osmice lože na mafijaše i inspektore, na uniformu, vole naređenja, vole uspešne muškarce i ne ispituju nikada poreklo novca. 

Broj 9

Devetke uvek nađu ljubav za sva vremena i do kraja života. Nađe čoveka koji je njoj i psihijatar i psiholog i sveštenik, ali voli s njim i da popije. Ima i platonsku ljubav, žrtvuje se za kuću i porodicu, a neke devetke su sklone prevarama, tako da je diskutabilno koji deo smo osvestili, a koji je u podsvesti. Karmičke ljubavi do kraja života.  

 

Vremenska prognoza
Snow
-0 Beograd