fbpx
Skip to main content
Žene šapuću

OD OVNA BORBU, OD STRELCA POZITIVNOST: Od svakog horoskopskog znaka možete nešto naučiti

Foto: Profimedia
Dobro obratite pažnju...

Ovan

Ovan nam pokazuje kako treba da se borimo za svoje stavove i ciljeve, takođe i kako da grabimo ka uspehu. Od Ovna možete naučiti kako da volite sebe i kako da sebi udovoljite.
Savet od Ovna je da se uvek borite bez obzira na sve.

GUŠITE, PRETERUJETE, NEPOVERLJIVI STE: Ako ste sami, možda je do vašeg horoskopskog znaka!

Bik

Bik će vas naučiti kako da uživate u životu i kako da se dobro provedete. Bikovima su materijalne stvari najbitnije. Bik vas može naučiti kako da svoje snove pretvorite u realnost.
Savet Bikova je da nikad ne odustajte.

Blizanci

Blizanci će vam uvek preporučiti neku knjigu kako bi popravili raspoloženje. Oni će vas naučiti i ubediti da je školovanje najbitnije. Mogu vas naučiti kako da učite i da se koncentrišete na to što čitate.
Savet Blizanaca je da uvek učite i da se usavršavate.

SREĆA JE PRED VRATIMA! Ove horoskopske znakove čeka veoma UZBUDLJIVA ZIMA!

Blizanci
Foto: Profimedia

Rak

Rak će vas naučiti da brinete o svojoj porodici i daće vam do znanja da je porodica na prvom mestu. Takođe mogu vas naučiti da ne budete previše razmaženi, jer vam to kasnije može stvoriti probleme u životu.
Savet Rakova je da nikad porodicu ne stavite na drugo mesto.

Lav

Od Lava možete naučiti kako da uštedite i da dobro raspodelite svoj novac. Isto tako vas može naučiti kako da uživate u malim stvarima. Jedna od bitnijih stvari koje vas mogu naučiti je da budete ponosni na sebe, a isto tako i da pohvalite druge kad to zaslužuju.
Savet Lava je da zadržite ponos bez obzira u kakvoj se situaciji nalazite.

NEDELJA ZA PAMĆENJE: Bikove očekuju glavobolje, Rakove OPASAN flert, a Blizancima će se promeniti život!

Devica

Device vas mogu naučiti i pokazati vam kako da vodite računa o prostoru u kom živite. Takođe vam mogu pokazati kako da vodite računa o svom zdravlju. Device isto kao i Blizanci obožavaju da čitaju, pa vas stoga mogu naučiti kako da obratite pažnju na to što čitate.
Savet Device je da uvek obraćate pažnju na sitne detalje.

Devica
Foto: Profimedia

Vaga

Od Vage možete naučiti kako da rešite sve probleme pomoću razgovora, kao i da se za sve može pronaći neki kompromis. Takođe, Vage vas mogu naučiti da su lepo ponašanje, pozitivan stav, lep i uredan izgled najbitniji.
Savet Vaga je da nije teško biti fin.

Škorpija

Od Škorpije možete naučiti kako da se izborite sa teškim trenucima u životu, kako da savladate i najveće strahove i kako da se borite za ono što želite. Pitate se kako je to moguće? Pa jednostavno, jer sve što ima neki početak mora da ima i neki kraj.
Savet Škorpija je da nikad ne odustajete, bez obzira u koliko teškoj situaciji se nalazite.

NAJBOLJI LJUBAVNICI I NAJVEĆE ZAVODNICE! U ovom horoskopskom znaku se rađaju ONI KOJE PAMTITE!

Strelac

Strelac vam može pokazati i naučiti kako da se izborite sa poteškoćama i kako da uvek imate širok osmeh na licu. Strelac će vam takođe pokazati da je dobro raspoloženje jedna od najvažnijih stvari u životu.
Savet Strelca je da uvek budete pozitivni.

Strelac
Foto: Profimedia

Jarac

Jarac će vas naučiti kako da svoje dragoceno vreme iskoristite na najbolji mogući način. Mogu vas naučiti kako da se ophodite prema starijim osobama. I najbitniju stvar koju vas mogu naučiti je da nikad ne odlažete svoje poslove ukoliko ste u mogućnosti da ih završite.
Savet Jarca je da u potpunosti iskoristite svaki dan.

Vodolija

Vodolije će vas naučiti da nikad ne gledate u prošlost već da se koncentrišete isključivo na budućnost. Naučiće vas da je održavanje prijateljstva jedna od najbitnijih stvari u životu.
Savet Vodolija je da ne živite od stare slave.

POČELO SINOĆ: Pun mesec u Raku nekima će OŽIVETI prošlost, ali postoji i UPOZORENJE za sve!

Ribe

Ribe vas mogu naučiti i pokazati da je romantika jako bitna za održavanje veze sa partnerom. Takođe vas mogu naučiti da je potrebno odvojiti malo vremena i za sebe kako bi pronašli svoj lični mir.
Savet Riba je da nikad ne odustajete od svojih snova.

Pročitajte i:

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Mist
0 Beograd