fbpx
Skip to main content
stresna situacija

ONI SU IZ PAKLA: Nemojte da vam se DOGODI da NALJUTITE neki od ova tri ZNAKA! Od njih očekujte HOROR!

Foto: Profimedia
Totalno EKSPOLOZIVNI!

Neki znakovi su poznati po svom intenzitetu više od drugih. Dakle, iako svi imamo potencijal da budemo neraspoloženi, neki to pokažu eksplozivno, neko sakrije a neko se rasplače.  Dokle god ostanemo svesni svojih emocija, i držimo ih pod kontrolom, to je lakše za nas. Ponekad naše reakcije utiču negativno na naš život.

Sledeća tri horoskopska znaka najviše imaju tendenciju da reaguju emocionalno. Njih često povuku emocije, a ne razum.

VELIKI KINESKI HOROSKOP: KONAČNO! Ovo je godina velikog PREOKRETA! Očekujte NEOČEKIVANO!

Par u svađi
Foto: Profimedia/ilustracija

Ovan

Ako neko juri u situaciju pre razmišljanja, sigurno je to Ovan. Oni su vrlo impulsivni i misle da su uvek u pravu. Bilo da je u pitanju novi posao, avantura ili čak svađe. Ovanom vlada Mars, planeta akcije i energije. Međutim, I pored tolike odlučnosti i samopouzdanja oni se često osećaju loše zbog takvog svog reagovanja. Dosta im je važno da ostvare svoje ciljeve i često se osećaju uzrujano kada stvari krenu naopako. Jedan od načina da kontrolišu tu impulsivnost je da često meditiraju i odmaraju se. Uzemljite se i osetite kako čvrsto stojite na zemlji.

OVO VAS RAZDIRE! Astro znaci koji BIRAJU partnere koji ih dovode do OČAJA!

Rak

Rakovi su poznati po svojim intenzivnim promenama raspoloženja I njihovoj osjetljivosti. Sa takvim osetljivim srcem, oni postaju emocionalno ranjeni naročito kada se osećaju izdani. Vodeni znak Rak, kada se oseća nelagodno, teži da se izoluje od sveta i da se sakrije unutar svojih granica (ili kuće). To vide kao jedini način da zaštite sebe. To vrlo često može vrlo zbunjivati ljude u njihovim životima. Oni prirodno imaju tendenciju da tonu i da se guše u svojim emocijama. Rakovi trebaju naučiti da oproste i da ne budu prestrogi prema sebi. Život nije uvek savršen, tako da se ne potresaju oko stvari koje ne mogu kontrolisati.

Ovan dobija bračnu ponudu, a Devica menja posao: Veliki broj PROMENA očekuje ova tri znaka u februaru!

svađa
svađa
Foto: Profimedia

Škorpija

Od svih znakova, Škorpija je poznato da je najviše emocionalno nepredvidljiva. Umeju da idu iz krajnosti u krajnost, ili se previše daju ili su katastrofalno sebični. Umeju da budu osvetoljubivi. Takođe, su poznati da brzo promene svoja osećanja. Tanka im je linija između ljubavi i mržnje.

IMATE FORE DO 1. MARTA: Venera u Jarcu donosi novu ljubav, ali i NEIZVESNOST... Ovo svi moraju URADITI!

Dok se Škorpion ponaša kao jaka ličnost koja manipuliše, oni se zapravo tako čuvaju. To je ustvari njihova emocija koja proizlazi iz duboko ukorenjene nesigurnosti. To je mnogo teško za njihove bližnje. Za Škorpiona je najbolje da emocije kontrolišu kroz fizičku aktivnost. Kada god žele da reaguju burno, bolje je da naprave korak dalje u svom životu stvarajući tako konkretne stvari a ne problem. Problemi ih mogu opterećivati jer oni često imaju griže savesti.

Ivana Paunović

 

Pročitajte i:

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd