fbpx
Skip to main content
Ručak

Ova tri horoskopska znaka svi mrze: Ali oni su potajno najbolji

Foto: Profimedia/ilustracija
Možda ste u zabludi.

Postoji mnogo predrasuda prema horoskopskim znakovima i mnogi će pasti u iskušenje da vas procene na osnovu vašeg datuma rođenja, ali nisu svi znakovi onakvi kakvi se čine ‘na prvu’

Nema joj ravne: NAJELEGANTNIJA žena u horoskopu

Nema joj ravne: NAJELEGANTNIJA žena u horoskopu

NE KAČITE SE SA NJIMA: Horoskopski znaci koji će vas POBEDITI u svakoj svađi

NE KAČITE SE SA NJIMA: Horoskopski znaci koji će vas POBEDITI u svakoj svađi

Kad ste započeli vezu? Verovali ili ne svaka "ljubav" ima svoj HOROSKOPSKI ZNAK i evo šta on otkriva!

Kad ste započeli vezu? Verovali ili ne svaka "ljubav" ima svoj HOROSKOPSKI ZNAK i evo šta on otkriva!

1. Lav
Stereotip: 

Besni egomanijaci. Kad razmišljate o Lavu, mogli biste da zamislite nekoga kako se muči dok nosi 12 kesa iz prodavnice, zaljubljeno gleda u svoj odraz i nadglašava vas u razgovoru.

Stvarnost: 

Lavove potiče kreativno izražavanje. Sa Suncem kao vladajućom planetom, Lav se nada da će preneti svoju toplotu na druge kroz svoje brojne talente. Ovi velikodušni vatreni znakovi žele da vas motivišu svojim rečima, pokrenu vas svojom muzikom i oduševe ekstravagantnom žurkom iznenađenja.

I više im je stalo do toga kako vi njih vidite nego kako oni sebe doživljavaju. Lavovima je potrebna hrabrost da bi stalno bili u centru pažnje, ali i stalne potvrde da su omiljeni i prihvaćeni.

Nemojte ih odmah osuđivati i zamislite, recimo, kako bi vama bilo da ste dali sve od sebe na karaokama i niko vam nije tapšao. Iza sve te njihove ‘rike’, horoskopski Lavovi samo su osetljivi mačići kojima je potrebna dodatna ljubav.

2. Blizanci
Stereotip: 

Dvolični brbljavci. Blizance prati glas da su toplo-hladni prijatelji koji će vam upropastiti planove, odati vaše tajne i sve vreme neće prestati da brbljaju.

Stvarnost: 

Ovaj vazdušni znak predstavljaju Blizanci i oni u svakom trenutku u glavi zaista imaju toliko misli da je to dovoljno za dvoje ljudi. Ako vam se čini da ne mogu da se obvežu, to je samo zato jer imaju previše toga na pameti. Zamislite nešto kao 25 obroka zaguranih u malu šoljicu za kafu.

Oni su optimistični i neprestano traže nova iskustva pa će želeti da vam kažu sve o sebi. Sjajne komunikacione veštine Blizancima daje njihov planetarni vladar Merkur. I, iako se možda čini da su najveći brbljavci Zodijaka, oni su zapravo najbolji slušaoci.

Blizanci su među najotvorenijim znakovima. Njihova prilagodljivost omogućava im da se poistovete i saosećaju s bilo kim, bez ikakvih predrasuda i osuda.

škorpija
Foto: Profimedia
3. Škorpija
Stereotip: 

Filmski zlikovci. Škorpije se predstavlja kao tajnovita bića opsednuta osvetom. Možete ih pronaći u tamnim i vlažnim pećinama kako planiraju vašu propast.

Stvarnost: 

Svakako, Škorpije su tajanstvene, ali to nije zato što imaju neke zlokobne i skrivene planove. Pre nego vam se otvore, moraju da se osećaju bezbedno. Prazni pogledi i neobičan humor štite Škorpijin duboki emotivni intenzitet.

Jednom kad utvrde da ste iskreni i pouzdani, njihova hladna spoljašnjost počinje da se topi i puštaju vas u njihovo meko, empatično unutrašnje carstvo. Škorpije su toliko intuitivne da biste mogli pomisliti da vam čitaju misli.

Ne zanimaju ih površne veze i velike zabave na kojima se vode plitke rasprave. Oni traže stvarne, intimne ljudske veze. A kad ih jednom pronađu, učiniće sve da zaštite one do kojih im je stalo.

Vole pa ostave: Bežite od ovih horoskopskih znakova, ne žele da se vežu

Vole pa ostave: Bežite od ovih horoskopskih znakova, ne žele da se vežu

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd