fbpx
Skip to main content
Muškarac i žena na krevetu

PROLEĆNA EUFORIJA: Pripadnike OVA tri znaka očekuje romansa iz SNOVA

Foto: Profimedia/ilustracija
Leptirići, leptirići...

Nekako s proleća, sve kreće na bolje, pa se tako sve više nas zaljubljuje, kako u sebe, život, tako i u pripadnike suprotnog pola. Kada lepo vreme postane naša svakodnevica, sve postaje razigranije i koketnije, pa tako i mi sami.

Kada su slobodni strelci u pitanju, ovo proleće će definitivno doneti uzbudljivu romansu pripadnicima sledećih horoskopskih znakova. Dakle, ako ste slobodni a rođeni ste u nekom od ova 3 znaka Zodijaka, ovo proleće vam donosi ljubav koju nećete moći da zaboravite.

SA NJIM ĆETE PROCVETATI: Svaki astro ZNAK ima svoj KRISTAL koji ga štiti i donosi SREĆU!

SA NJIM ĆETE PROCVETATI: Svaki astro ZNAK ima svoj KRISTAL koji ga štiti i donosi SREĆU!

Ribe

Pripadnici ovog znaka, konačno će, tokom proleća, pronaći partnera sa kojim će otpočeti vezu punu harmonije i razumevanja. Za njih će ovo proleće biti doba ljubavi i uživaće u skladnoj vezi, o kakvoj su oduvek maštali.

Čovek i žena gledaju telefon
Foto: Profimedia

Blizanci

Blizanci će ovog proleća uživati u bujici lepršavih emocija. Toliko će biti razdragani, da će ponovo dati šansu jednoj davnoj ljubavi, kojoj se ovoga puta osmehuje zaista prava priča, na koju su oba partnera nestrpljivo čekala.

Strelac

Iako su poznati kao ljubitelji neprikosnovene slobode i Strelčevi će se ovog proleća zaljubiti i biće spremni za pravu, ozbiljnu vezu. Brzina kojom će se zaljubiti u svoju osobu iz snova ih može iznenaditi, ali ovo proleće biće zaista posebno za njih.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
6 Beograd