fbpx
Skip to main content
vesna-rivas

ŠTITI OD ZLA I POKREĆE PROSPERITET! Ovu AMAJLIJU Vesne Rivas, koristili su naši PRECI kao MOĆNU zaštitu!

Foto: Srbija Danas
Evo koliko je jaka!

Pevačica, bivša učesnica rijalitija "Parovi" i tarot tumač Vesna Rivas je u svojoj astro radionici demonstrirala kako se priprema amajlija u našem narodu poznata kao raskovnik. 

Neka PARFEM IZABERE VAS! Vatreni LAV voli SANDALOVINU, Ovan JOROGVAN, a EVO šta PRILIČI ostalima!

Neka PARFEM IZABERE VAS! Vatreni LAV voli SANDALOVINU, Ovan JOROGVAN, a EVO šta PRILIČI ostalima!

OD TEBE ZAVISI! Čuveni RUSKI ASTROLOG PREDVIĐA veliki PREOKRET za ova tri znaka, pametno ih iskoristi!

OD TEBE ZAVISI! Čuveni RUSKI ASTROLOG PREDVIĐA veliki PREOKRET za ova tri znaka, pametno ih iskoristi!

Ova amajlija veoma je popularna u Istočnoj Srbiji, a prema Vesninim rečima svako treba da ima jednu ovakvu amajliju, koja se specijalno priprema za osobu kojoj pripada i personalizovana je. 

Šta je zapravo raskovnik?

Raskovnik je trava za koju se prema legendi veruje da ima magične moći. On otvara svaku bravu, raskiva svaki okov i sve čini rasčinjuje. Pravi raskovnik je veoma teško pronaći. Naši stari su raskovnik tražili tako što su sami sebe okivali u bukagije i noću lutali mestima gde su verovali da raskovnik raste. Tamo gde se okovi sami otvore i spadnu, tu mora biti raskovnik. Legenda kaže da se do mitskoga blaga cara Radovana može doći samo pomoću ove trave.

U narodu se veruje da postoji jedna noć u godini u kojoj paprati cvetaju magičnim cvetom i to je noć u kojoj je najlakše pronaći raskovnik. Neki tvrde da je to i jednino vreme kada se ova magična trava može pronaći.

- Raskovnik se programira za pojedinca, za porodicu, za radni kolektiv, za prostor u kome živite, radite i zemlju koju obrađujete. Najjača amajlija koju je priroda stvorila. Zaštita od svakog zla i negativnih energija, amajlija koja vam otvara sve blokirane puteve, razbija strahove, pokreće, vraća snagu i veru. Ovih dana ću vam puno pisati o Raskovniku i u svakom smislu vas upoznati sa njim. Raskovnik je amajlija za sve, sveti Koren. Božija amajlija za sve narode i narodnosti - napisala je Vesna u svojoj objavi. 

 

 

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
4 Beograd