fbpx
Skip to main content
horoskop

RETROGRADNI MERKUR: Ovih šest horoskopskih znakova će najviše osećati njegov uticaj!

Foto: Profimedia
Dobro obratite pažnju...

Ovog marta očekuje nas retrogradni Merkur.

Od 5. do 28. marta ova pojava će izazvati velike promene. Promene će biti i dobre i loše, a ovih šest horoskopskih znakova će najviše osećati uticaj retrogradnog Merkura.

U nastavku vam otkrivamo kako će retrogradni Merkur uticati na određene znake Zodijaka!

Blizanci

Vaša vladajuća planeta je Merkur i najveći uticaj će biti na vašu komunikaciju. Iako ste oduvek imali neverovatne veštine, ovaj put Merkur će smanjiti vaše sposobnosti. Dok govorite, moguće je zaboraviti neke stvari i osetićete kao da je neko vezao vaš jezik. Međutim, pokušajte da jasno govorite kako biste smanjili negativan uticaj Merkura.

Vage su odlični pravnici, Strelčevi turistički vodiči... Evo koje zanimanje odgovara horoskopskim znacima

Vage su odlični pravnici, Strelčevi turistički vodiči... Evo koje zanimanje odgovara horoskopskim znacima

Rak

Iako se veruje da ste tihi posmatrači, ovaj retrogradni pokret vam neće dozvoliti da ćutite. Ovaj period može biti zaista emotivan i temperamentan. Možete biti iritirani potpuno trivijalnim stvarima bez ikakvog razloga. Najbolje je da budete strpljivi i razmislite pre nego što nešto kažete.

Lav

Iako ste oduvek bili najgrublja osoba u društvu, ovaj mart može biti drugačiji. Na društvenim događajima ćete biti gotovo potpuno nezainteresovani.

LABILNI I NEPREDVIDIVI: Budite na velikom OPREZU kada su ova 3 horoskopska znaka u pitanju!

LABILNI I NEPREDVIDIVI: Budite na velikom OPREZU kada su ova 3 horoskopska znaka u pitanju!

Lav
Foto: Profimedia

Devica

Moguće je zbuniti se oko većine stvari u životu. Ne razmišljajte previše i samo dozvolite da prođe ovaj period. Zanemarite svoju zbunjenost i budite strpljivi, iako se osećate napeto zbog beznačajnih stvari.

Vaga

Vi ste stručnjaci kada se radi o skrivanju osećanja. Ali ovaj period, vaša prava osećanja će izaći na površinu. Najbolje je da ostanete mirni i staloženi tako da svojim rečima ne povređujete svoje najdraže.

Vodolija

U toku ovog perioda možete biti suočeni sa nepotrebnim frustracijama. Pokušajte da vidite stvari iz druge perspektive. Pozitivnost će vam pomoći da shvatite da stvari nisu tako loše kao što vam se čine.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
-0 Beograd