Skip to main content
horoskop

SAZNAJTE ŠTA HOROSKOP ZA 6.JUL PREDVIĐA VAŠEM ZNAKU! Vodolijama se smeši nova prilika za posao

Foto: Profimedia
Saznajte šta dnevni horoskop za 6. jul 2022. godine predviđa vašem znaku!

OVAN

Preispitujete se da li je put kojim idete baš pravi. Potreba za promenom ne dolazi zbog nezadovoljstva poslom već zbog mnogo komplikovanijih razloga koje niste u stanju sami da sagledate. Ne tražite uzroke u drugima, preispitajte sebe.

BIK

Na pragu ste promene kojom se jedna faza vašeg života završava. Ne očekujte brza rešenja jer će transformacija potrajati. Osim toga, pred vama je kontakt s starijom osobom koja vam u život donosi dobre prilike i važne životne lekcije.

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK SE NAJČEŠĆE RAZVODI: Brak sa njima nije SIGURAN i nije ono ka čemu teže

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK SE NAJČEŠĆE RAZVODI: Brak sa njima nije SIGURAN i nije ono ka čemu teže

OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA NE OBRAĆAJU PAŽNJU NA FIZIČKI IZGLED: Zaljubljuju se u nešto sasvim NEOČEKIVANO za njih!

OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA NE OBRAĆAJU PAŽNJU NA FIZIČKI IZGLED: Zaljubljuju se u nešto sasvim NEOČEKIVANO za njih!

BLIZANCI

Pravite kompromis bez preke potrebe. Robujete nekim ubeđenjima koja nisu racionalna. Ukoliko danas ne poslušate savet jednog prijatelja,  mogli biste da spoznate neke stvari na jedan neprijatan način. Verujte u dobronamernost drugih ljudi.

RAK

Vaše prisustvo je poželjno na svakoj zabavi. Od vas zavisi hoćete li iskoristiti veče i upoznati osobu koja želi da vam se približi. Da bi ugođaj bio kompletan, savladajte svoju duhovitost kako ne biste ostavili utisak neozbiljne osobe.

LAV

Osećate da ste profesionalno veoma cenjeni, a danas stiže i mala potvrda za to. Paralelno s tim, pozitivan pomak u porodičnim odnosima dodatno će vas oraspoložiti. Dobra atmosfera čini pravi trenutak da iznesete sve što vam je na srcu.

lav, horoskop
Foto: Profimedia

DEVICA

Pokrenite akciju i iskoristite svoju urođenu diplomatiju. Samo vi možete da rešite zavrzlamu koja se iznenada stvorila u vašoj radnoj sredini. Budite odlučni jer ćete samo na taj način postići svoje ciljeve, a oni u ovom trenutku nisu mali.

VAGA

Nešto što ste držali u tajnosti danas može ugledati svetlost dana. Bez obzira na to što ste pažljivo pripremali svaki detalj, upravo sada ćete otkriti niz grešaka zbog kojih će ceo vaš plan doći u pitanje. Budite bez panike, uspeh je izvestan.

ŠKORPIJA

Uz malo više strpljenja mogli biste da rešite emotivne probleme sa partnerom, ali ne očekujte da vam on pročita misli. Morate biti iskreni, jasni i glasni. Bilo kakvo skraćeno komuniciranje i kratke poruke mogu biti uzroci nesporazuma.

STRELAC

Primorani ste da sate provedete u krugu ljudi koji vam ne ukazuju poštovanje koje vi mislite da zaslužujete. NJihovo ignorisanje nije zlonamerno, reč je o osobama čiji interesi nemaju dodira s vašim pa tako niste zanimljivi ni da vas procenjuju.

JARAC

Neobično ste kreativni i iz vas izbija ogromna samouverenost. Toliko ste puni sebe da to preti da preraste u umišljaj velike nadmoći nad drugim ljudima. Obuzdajte nalet te gordosti, pred vama su zadaci koje ćete moći da rešite samo ako igrate u timu.

VODOLIJA

Ukoliko tražite posao, dan donosi interesantnu priliku u kojoj će se otvoriti mogućnost prihvatljivog rešenja. Budite otvoreni za sve predloge, jedna neobična ponuda bi mogla biti veoma važna jer vam dugoročno donosi značajnu korist.

RIBE

Ovo je jedan od onih dana kada vam se čini da je najbolje da prespavate. Pravi razlog takvom raspoloženju leži u činjenici da vas muči velika neodlučnost zbog koje ne uspevate da se opredelite i donesete pravu odluku kojom biste izbegli agoniju.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
27 Beograd