Skip to main content
more

Ovo svi DOBIJAJU na ROĐENJU, a retko ko koristi, toliko je MOĆNO da može da promeni život iz korena

Foto: Profimedia
Bitno je osvestiti ove veštine.

Svi smo rođeni sa određenim potencijalima i talentima koji ukoliko ih ne osvestimo na vreme i ne razvijemo, one slabe, a ukoliko ih koristimo život bi mogao da dobije potpuno drugačiji smisao.

Unutrašnji glas

Često čujemo glas u našim srcima i dušama ili čak svesno odlučimo da ga ignorišemo. Ako se odvojimo od briga, stresova i utišamo unutrašnjeg kritičara, možda ga čujemo, a on nam može otkriti nešto veliko. 

Unutrašnji mir

Prostor u kome uvek možemo biti potpuno mirni uvek je u nama - ako sebi to dopustimo. Sve što tražimo možemo pronaći u sebi. Uvek možemo izabrati da iz svog života izbacimo ono što nam donosi nemir. Naš unutrašnji mir je naš sveti prostor koji moramo ponovo otkriti.

žena
žena
Foto: Profimedia
Evo zašto vam se VRAĆAJU INFEKCIJE i BAKTERIJE: Ovo dosta utiče na INTIMNO zdravlje žene

Evo zašto vam se VRAĆAJU INFEKCIJE i BAKTERIJE: Ovo dosta utiče na INTIMNO zdravlje žene

NE BACAJTE SEME: Dinja je izuzetno lekovita, postiče PROBAVU, reguliše upalne procese, koristi se za iskašljavanje

NE BACAJTE SEME: Dinja je izuzetno lekovita, postiče PROBAVU, reguliše upalne procese, koristi se za iskašljavanje

Zadržite dah

Kada zadržavamo dah, pomažemo nervnom sistemu da se smiri. Ako duboko udahnemo i polako, svesno izdahnemo, i radimo ovo 10 sekundi, aktiviraćemo centre u telu koji su odgovorni za opuštanje tela i uma.

Sposobnost neverbalne komunikacije

Možemo se povezati jedni sa drugima na višim nivoima, gde lako možemo komunicirati bez reči - ako slušamo jezik svog srca. Najbolje je da vežbate neverbalnu komunikaciju u već formiranim i jakim vezama kao što su partnerski i porodični odnosi.

Velikodušnost

U životu postoji zakon davanja i primanja. Ako nešto damo ne očekujući ništa zauzvrat, širimo ljubav i sigurno ćemo dobiti dobre stvari natrag. Kada dajemo, povezujemo se sa svojom dušom, ali kreiramo kontakt i sa drugim dušama. 

Intuicija i donošenje odluka

Naša duša zna šta je dobro za nas, samo je moramo slušati. Poverenje u unutrašnji glas ili šesto čulo, nas vodi u pravom smeru. Intuicija nam može poručiti šta je u redu, a šta treba da izbegnemo. Ako joj verujemo, možemo lakše doneti odluke.

devojke
devojke
Foto: Profimedia

Smisao za humor

Smeh je najbolji lek koji jača imuni sistem i unosi dobro raspoloženje u naš život. Nikada ne treba zaboraviti na humor. Širite radost uvek i svuda, smejte se, radujte i šalite kada god je to moguće.

Kreativnost

Kada smo kreativni, ne samo da pomažemo sebi, već širimo pozitivnu energiju u svoje okruženje i u Univerzum, stvarajući tako lepši svet. Kreativna energija im neverovatnu vrednost i podstiče nas da postanemo najbolja verzija sebe. 

 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
28 Beograd