Skip to main content
Pun mesec

VEČERAS MORATE BITI PRIBRANI: Pun MESEC u Biku napraviće HAOS, pogotovo, ako spadate u ova ČETIRI znaka!

Foto: Profimedia
Samo mirno!

Večeras je pun mesec u Biku i možete očekivate i veoma turbulentan period, pogotovo ako ste Lav, Škorpija, Vodolija ili Bik. Mnogi znaci osetiće napetost i stres ali ova četiri navedena posebnu potrebu da isteraju pravdu na svim poljima. Preporuka je da noćas mirujete, smirite svoje misli i želje i samo se trudite da ostanete mirni i pozitivni. Misli koje noćas budete emitovali, odraziće se na vaše buduće događaje. 

OVAN POŽURUJE, ŠKORPIJA UVEK TAJANSTVENA: Ovi horoskopski ZNACI uvek upropaste VEZU, ali... Možda postoji lek!

Pun mesec
Foto: Profimedia

Spektakl kakav se retko viđa: Večeras OBAVEZNO pogledajte u NEBO iz ovog razloga

OVAN

Sada imate priliku da izgladite i dovedete u harmoniju narušene odnose iz prošlosti. Kompromis je sada od presudnog značaja pa se potrudite da ga uspostavite. Pojedini Ovnovi mogu nešto da prodaju ili da žele da se oslobode nekih stvari u životu. Poradite sve što ste naumili jer se Uran ponovo vraća u vaš znak 6. novembra pa će opet napraviti zbunjenost i neke neočekivane situacije. Pronadjite balans u svemu.

BIK

Aprilski Bikovi su najviše pogođeni što se tiče donošenja odluka, da li ćete popustiti ili se čvrsto držati odluka. Vi imate i podršku Saturna iz Jarca pa bi mogli da odlučite što će trajati na duše staze. Bitno je da budete umereni u svemu. Izražen je optimizam i jaka fizička snaga pa je iskoristite.

VERNI DO GROBA! Ovih 6 znakova će stajati uz vas bez obzira na sve PROBLEME!

BLIZANAC

Možda donesete odluku kada je ljubav u pitanju. Jaka volja i želja vas prosto guraju da realizujete svoje ideje i ciljeve. Kako Mesec bude tranzitirao napred tako i vi napredujete u vašem poslu pa je ipak potrebno da se čuvate od grešaka. Sa svojom harizmom možete da napredujete u svemu.

RAK

Bitno je da ste vi sentimentalni i da se bavite emotivnim životom. Postoji osoba koja vas mnogo voli i misli na vas pa istinski očekuje i od vas da vi nju mnogo volite. Izbegavajte tvrdoglavost. Vi sada imate samopouzdanje pa možete sprovesti u delo vaše zamisli i ideje.

ŽENA ŠKORPIJA SE NE ZABORAVLJA: Dvanaest ČINJENICA o jednoj od najmoćnijih žena ZODIJAKA!

LAV

Ako ste rođeni na samom početaku Lava onda može biti malo teži dan i vi želite da se svakog i svačega oslobodite. Mnoge stvari mogu sada da se reše, uz krizu, a posebno emocije pa ako ste bili povučeni, stidljivi, ponosni i sa osećajem krivice sada se može lepo prevazići. Pojedini Lavovi mogu da se osećaju nezadovoljno životnim standardom a neki sa društvom pa je vreme da se vi menjate da bi se sve oko vas transformisalo.

KONSTANTNO U VRTLOGU ISKUŠENJA! Ovi horoskopski znakovi će vas bez razmišljanja PREVARITI!

Mesec
Foto: Profimedia/ilustracija

BEŽITE OD NJIH, ALKOHOL IM JE JEDINI SAPUTNIK: Ova 3 znaka vole mnogo da popiju

DEVICA

Znajte gde ste ranije pravili greške pa sada nemojte isto da radite. Mnoge Device baš sada mogu da oproste i zaboravite neke stvari. Moguće su neke iznenadne situacije pa ako još uvek imate ponos, stidljivost, ili osećaj krivice sada je vreme da to transformišete. Oslobodite se nezadovoljstva u društvu i nekim drugim odnosima.

VAGA

Vi sada imate dešavanja u sferi finansija pa ako imate neke dugove ili vama duguju to se može rešavati u narednim mesecima. Vaša inteligencija je zadivljujuća pa možete suditi i donositi zaključke u nekim raspravama. Pojedine Vage brinu o svom izgledu, savetuju se sa bitnom ženom. Izbegavajte neumerenu hranu i piće, štedite novac.

MOŽE DA PREŽIVI SVE! Ovaj horoskopski znak RUŠI svaku PREPREKU ispred sebe!

ŠKORPIJA

Sada ste sigurno pred nekim izborom koji se odnosi na vaš emotivni život. Moguća su i neka porodična okupljanja. Budite iskreni i verni u emotivnim vezama. Uživajte u lepim kućnim okupljanjima, u lepoj i ukusnoj hrani,  srdačnom gostoprimstvu i zagrljaju. Pojedine Škorpije mogu imati i nepovoljan period pa nemojte dozvoliti da to utiče na vas i vaše poslovne tokove.

STRELAC

Možete da pomažete ljudima koji imaju problema. Preporučuje se da se posvetite svom emotivnom i ljubavnom životu. Izbegavajte mnogo hrane i nove recepte. Možete povoljno da kupujete neku odeću i obuću. Odmarajte se, čitajte knjige i izbegavajte da dajete novac na zajam i previše da verujete. Sve dobro proverite.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
22 Beograd