fbpx
Skip to main content
astro

VELIKI MARTOVSKI HOROSKOP: Od ljubavi, do mržnje, haosa i sreće, evo šta vas očekuje!

Foto: Profimedia
Možda se iznenadite...

Evo šta mogu pojedinačni znaci očekivati u ovom mesecu:

Ovan

Kod vas se dešava mentalna preopterećenost pa je potrebno da se odmarate i revitalizujete. Mnogi Ovnovi imaju naglašenu kuću finansija pa se tu koncentrišite, ali ipak se držite svojih profesionalnih sposobnosti i radite poslove za koje ste se školovali. Na finansijskom planu vam mogu puno pomoći prijatelji i osobe koje su pod vladavinom Urana, tj. Vodolije. Pojedini Ovnovi sada mogu imati stagnaciju u karijeri, ali ne treba paničiti već se zadovoljite i manjim uspehom. Emotivno se dešavaju neke tajne, nesporazumi ili prevare jer se Merkur nalazi u Ribama i vašoj kući tajni. Pojedine osobe koje su slobodne baš sada mogu upoznati partnera. Moguća depresija i problemi sa probavom.

Ovi horoskopski parovi imaju vrhunski se*s, ali pravu vezu nikada neće moći da ostvare!

Ovi horoskopski parovi imaju vrhunski se*s, ali pravu vezu nikada neće moći da ostvare!

Bik

Vas će sada Uran iznenada gurnuti i pokrenuti pa vam preDstoji lepo druženje sa prijateljima. Planetarna podrška vam daje dosta dobre zarade od profesije kojom se bavite. Mnogi Bikovi mogu imati i zastoje ili kašnjenje u isplatama, jer je Merkur retrogradan pa se malo strpite. Pojedine osobe dobijaju novac od već ranije sklopljenih ugovora. Zaslužno možete dobiti neku nagradu, pohvalu il priznanje u karijeri ako ste vredno radili. Emotivno može se desiti da dođe do nesporazuma ili svađe zbog nepovoljnog Merkura pa se malo strpite i ne raspravljajte se ni oko čega. Slobodnim osobama se može desiti da upoznaju osobu ili da vam neki prijatelj izjavi ljubav ali zbog nepovoljnosti planeta ne ulazite u vezu ovog meseca. Potrebno je smanjiti slatkiše, kafu i uraditi nešto što vas raduje da biste izbegli stres.

OTKAZI, RASKIDI, HAOS: Ovonedeljni HOROSKOP najavljuje SVAŠTA, ništa DOBRO! OVAJ znak neka čuva ZDRAVLJE!

OTKAZI, RASKIDI, HAOS: Ovonedeljni HOROSKOP najavljuje SVAŠTA, ništa DOBRO! OVAJ znak neka čuva ZDRAVLJE!

Blizanci

Kod vas se dešava da Sunce iz Riba, Merkur i Neptun sada rasvetle uspeh u karijeri pa je moguće da vam daju pohvale a vi bi trebalo i da potražite adekvatnu nagradu za svoj rad. Pojedini Blizanci bi mogli da se baš pokrenu i zarade dosta novca. Karijera je otvorena i može dosta da vam da nagoveštaja za uspeh, ali zbog retrogradnog Merkura mogu se dešavati neki problemi u okruženju ili da vas emocije povedu u pogrešnom smeru. Mnogi Blizanci su oslobođeni na polju ljubavi od Urana i sada se mogu povući u svoju mirnu luku. Ipak povedite računa u komunikaciji sa partnerom, kako na poslu, tako i u ljubavi da ne dođe do nesporazuma zbog retrogradnog Merkura koji je vaš vladar. Moguće su depresije i stres pa se čuvajte i pokušajte da se opustite.

blizanci u horoskopu
Foto: Profimedia

Rak

Kod vas je dosta izraženo inostranstvo ili stranci kada je poslovni plan u pitanju. Zbog retrogradnosti Merkura ipak pazite kako sklapate ugovore. Ako imate sudske procese, sada mogu biti rešeni u vašu korist. Uran koji je pravio mnoge nepredviđene situacije poslednjih 7-8 godina napokon izlazi 6. marta iz Bika i vama daje mnogo mirniji i plodonosniji period. Neki ugovori sada vam mogu doneti novac. Emotivno nije vreme da pokrećete novu ljubavnu vezu, a svima koji ste u vezi ili braku biće potrebno da budete tolerantniji. Saturn vam prosto daje stresan period i vuče vas u depresiju pa obratite pažnju i radite nešto po tom pitanju. Šetajte i relaksirajte se.

Lav

Sada imate podršku svog okruženja dok pojedini Lavovi mogu podići kredit ili zarađivati novac od nekretnina. Mnogo jači možete biti ovog meseca, a što se tiče zarada neki ugovori mogu pojedinim osobama doneti novac. Kako je Merkur retrogradan ipak pazite šta se dogovarate i potpisujete. Uran je od 6. ušao u vaše polje karijere i biće tu narednih 7 godina pa se naoružajte strpljenjem i iznenadnim dešavanjima, komunikacijom i stresom. Što se tiče ljubavi, ovo je sada idealan period na tom polju i može biti komplikovano samo ako vi niste u stanju da volite ili ne želite partnera. Kako će stresa biti, onda se preporučuju šetnje, umirujući napici i sve što vas relaksira i što volite.

DOŠLO JE NJIHOVO VREME: Vladavina Ribe ovim horoskopsim znacima donosi MAGIČNE STVARI!

DOŠLO JE NJIHOVO VREME: Vladavina Ribe ovim horoskopsim znacima donosi MAGIČNE STVARI!

Devica

Kod vas je naglašena javnost, sklapanje nekih bitnih ugovora, ulazak u partnerstvo, kako poslovno, tako i ljubavno. Venera je tokom celog meseca u Vodoliji pa će se prosto osećati ljubav u vazduhu preko posla. Pojedine Device će sada baš vredno morati da rade kako bi uspele. Mnogo veće šanse za konkretnu ljubav su bile u februaru dok pojedine Device mogu pronaći partnera sa dosta razlike u godinama. Poslovno ako sklapate neki ugovor onda pazite jer je vaš vladar Merkur retrogradan što nije dobro za vas. Što se zdravlja tiče, Venera je u vašem šestom polju pa može da dođe u obzir vežbanje i način ishrane dok je zdravlje na zavidnom nivou.

Devica
Foto: Profimedia

Vaga

Kod vas se mnogo bolje situacije dešavaju na poslu i sa zdravljem, pa ako ste hronični bolesnik sada može doći do isceljenja ili u najmanju ruku da se osećate mnogo bolje. Poslovno postoje mogućnosti i naplata novca preko nekih ugovora dok za pojedine ugovore treba paziti šta potpisujete ceo mesec jer je Merkur retrogradan od 5. do 28. marta. Vama nikad nije lako da zaradite novac, vi se uvek dobro pomučite, pa je i sada to naglašeno. Kada je ljubav u pitanju, Venera tranzitira kroz vaše polje ljubavi, flerta i dece pa možete imati neke neobavezne ljubavi ako ste slobodni ili spremni za tako nešto. Uran će biti u vašem polju transformacije, psihe pa bi moglo doći do nekih problema gde se preporučuje da se relaksirate, šetate i radite nešto što vas raduje.

Škorpija

Kod vas je naglašeno polje finansija zbog Jupitera u njemu pa novac prosto dolazi i lako se zarađuje. Da biste uspeli vi sada morate pokrenuti inicijativu i ne možete čekati skrštenih ruku. Kako je Merkur retrogradan, ako imate privatan biznis može doći do zastoja, pomeranja ugovora i nepoštovanja istog. Emotivno vi sada možete imati lep period dok slobodne osobe mogu upoznati novu osobu negde na javnom mestu kao što je kafić  ili tržni centar. Optimizam vam je jako naglašen pa vas to prosto uveseljava. Moguća je nervoza pa se više odmarajte.

PARANOIČNI, NEGATIVNI, POSESIVNI: Ova tri znaka su NAJLJUBOMORNIJI u Zodijaku!

PARANOIČNI, NEGATIVNI, POSESIVNI: Ova tri znaka su NAJLJUBOMORNIJI u Zodijaku!

Strelac

Kod vas je dosta težak period kada je karijera u pitanju i zbog retrogradnosti Merkura sada treba sačuvati stečene pozicije. Finansije koje dobijete samo vam prođu kroz ruke i prosto se istope. Što se tiče podizanja kredita, sada dobro razmislite o tome. Možda bi bilo bolje sve ostaviti za drugu polovinu aprila kada je mnogo povoljnije. Vrlo je povoljno da vaš porodični nesklad ili neslaganje sada razrešite. Emotivno napokon Uran napušta vašu 5. kuću romantike i ulazi u 6. polje Bika koje će vam dati konkretnije i mirnije aspekte za ljubav, pa ako ste slobodni ljubav se može dešavati u okruženju preko posla. Stresne situacije vas mogu dovesti u nemogućnost funkcionisanja pa se potrudite da nešto promenite.

Strelac
Foto: Profimedia

Jarac

Mnogi Jarčevi sada mogu da unaprede komunikaciju. Venera će biti u vašem polju finansija pa možete imati lepe saradnje i finansijske prilive dok saradnja može biti odlična sa Vagama i Bikovima. Pojedini Jarčevi mogu ići na put zbog posla. Kako će Uran promeniti znak, tako će i vama finansijska situacija zavisiti od jedne Vodolije pa obratite pažnju na to. Mnogi Jarčevi će preko noći promeniti način ponašanja prema partneru jer Uran ulazi u vaše prirodno polje romantike i sve će dobiti jednu drugu priču. Mnogi slobodni Jarčevi sada mogu pronaći ljubav. Čuvajte živce i promenite način ishrane, relaksirajte se i radite šta vam prija.

Vodolija

Vi imate dosta dobar mesec kada su finansije u pitanju. Partner vam može ponuditi dobar ugovor i trebalo bi da ga realizujete. Nije lako sada kada je Merkur retrogradan pa treba da budete dosta vredni, istrajni i oprezni da bi na kraju bio pozitivan ishod. Pojedine Vodolije će baš ovog meseca morati da vrate dugove. Emotivno Merkur je retrogradan pa treba praviti kompromise. Ne preporučuje se ulaziti u ozbiljne veze ili brak. Moguće je da zbog Merkura vaš novi partner bude Riba. Prestoji dosta izazova u ovom mesecu. Stres će biti najveći neprijatelj pa pronađite relaksaciju.

Ribe

Ovo je vreme da budete spremni kako biste iskoristili najpovoljniji mesec za vas. Kako je Merkur aktivan onda bi komunikacija, dogovori, pregovori i neki tajni poslovi mogli da donesu neku veću svotu novca. Jako dobra saradnja može biti sa Strelcem ili sa strancima. Emotivno bi bilo dobro da najpre razmislite o svojim stavovima. Mnoge Ribe mogu upoznati partnera sa znatnom razlikom u godinama. Izbegavajte energetska pića, kafu i sve što je neprovereno. Izbegavajte stres. Relaksirajte se i radite šta volite.

Pročitajte i:

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Slaba kiša
6 Beograd