fbpx
Skip to main content
zaljubljeni par

Venera u Vodoliji će vam pomutiti RAZUM: Spremite se za neobičnu ljubav!

Foto: Profimedia
Vodolija ponovo pravi haos!

Venera, planeta ljubavi, odnosa i novca od 1. do 26. marta kretaće se prostorima Vodolije. Sigurno je da će naša ljubavna interesovanja i potrebe tokom tog razdoblja biti obojeni energijom tog fiksnog znaka.

Venera u Vodoliji traži slobodu, nešto nedoživljeno, posebno, originalno, autentično!

Divimo se onima koji se ne stide da pokažu sebe, pa i one delove njih samih koji nisu na visini zadatka. Tokom njenog tranzita privlače nas osobe koje se usuđuju da budu svoje, drukčije, koje ne slede pravila i norme.

VEČNO ĆETE GLUMITI MAMU: Ova tri ASTRO muškarca nikada neće ODRASTI! Ništa od MAČO i jakog tipa!

VEČNO ĆETE GLUMITI MAMU: Ova tri ASTRO muškarca nikada neće ODRASTI! Ništa od MAČO i jakog tipa!

Nekonvencionalnost, nepristranost i nezavisnost su čarobno privlačne osobine. Lakše eksperimentišemo u odnosima, slobodnije se puštamo u nepoznato. Ljubavi se mogu rađati iz prijateljstva ili putem prijatelja. Biti i prijatelj i ljubavnik – važnije je nego ikad!

Važno je omogućiti partneru dovoljno slobode, kao što je važno to isto dopustiti i sebi. Možemo li voleti, a biti slobodni od očekivanja? Ljubomora, gušenje prevelikim zahtevima, ograničavanje, posesivnost mogu dovesti do krize u odnosu.

Privlačnost se rađa neočekivano, ima onaj električan kvalitet. Poput bljeska munje bivamo zaslepljeni nečijom privlačnošću. Okolnosti u ljubavnom životu sada možemo pogledati s distance, ovo nije preterano emotivna Venera. Tokom njenog tranzita možemo bolje upoznati one delove sebe koji su toliko posebni, toliko naši.

Devojka
Devojka
Foto: Profimedia

Sada možemo povezati svoje misli i osećanja, ujediniti ih na mestu s kojeg u akciju krećemo fokusirano, jasno i uravnoteženo. Venerin hod ovim idealističnim znakom potrajaće tokom celog marta, ali njene karakteristike kao što su revolucionarni duh, slobodoljubivost, originalnost, biće s vremena na vreme pritisnute uticajem Marsa iz znaka Bika.

Mars utelovljuje mušku energiju, Venera žensku, a kad se te dve planete nađu u sukobu, kao što će to biti u martu, često dolazi do ljubavnih raskida, neverstva, ljubomore, borbe za moć u odnosu, pa i nezadovoljstva seksualnim životom u braku ili vezi.

SUTRA DOLAZI: Očekujte potpunu EKSTAZU jer nas OČEKUJE velika PROMENA koja donosi SVAŠTA!

SUTRA DOLAZI: Očekujte potpunu EKSTAZU jer nas OČEKUJE velika PROMENA koja donosi SVAŠTA!

Zato je dobro videti šta nas to ometa da bismo bili srećniji udvoje?

Kako sprečiti niske nagone da ovladaju nama i naruše ljubavni sklad, naročito u danima oko 20. marta kada će te dve planete biti u direktnom sukobu?

Problemi se mogu javiti zbog novca, prijatelja, posesivnosti, nespremnosti na kompromis, različitih pogleda na to kako ostvariti neke planove. Ali sve se to može savladati ako spustite loptu, odustanete od principijelnosti (čitaj ega) koja vam šteti i pokušate se naći na pola puta s osobom do koje vam je stalo.

Ovaj tranzit biće najintenzivniji za pripadnike fiksnih znakova, Bika, Vodolije, Lava i Škorpije, kao i za one koji imaju podznak, Veneru ili Mars u ovim znakovima.

Pročitajte i:

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
8 Beograd