fbpx
Skip to main content
Žena

ČINE VAS STARIJIM: Zbog ovih GREŠAKA izgledate kao da imate VIŠE GODINA nego što imate!

Foto: Profimedia
Obratite pažnju!

Četrdesete i pedesete godine donose starenje, zrelost i sigurnost i puno je razloga da ih prihvatite sa osmehom na licu.

Najbolje FIRST MINUTE ponude za letovanje u GRČKOJ!

Najbolje FIRST MINUTE ponude za letovanje u GRČKOJ!

MUČI VAS BOL U GRLU: Uz ove PRIRODNE LEKOVE možete da ga OTKLONITE za PAR sati!

MUČI VAS BOL U GRLU: Uz ove PRIRODNE LEKOVE možete da ga OTKLONITE za PAR sati!

 0306567869
0306567869
Foto: Profimedia

Zrelost na licu daje sigurnost koji vas čini seksi. Svesnije ste sebe i imate bolji osećaj, bolju svest o svetu i godine životnog iskustva - što pomaže da ne napravite veće greške.

Uprkos dodatnim godinama mudrosti, još uvek postoji šansa da napravite neku uobičajenu grešku kada je u pitanju vaše zdravlje i dobrobit.

Preskačete vežbanje

U iskušenju ste da prestanete da trenirate Ili godine koristite kao još jedan izgovor da ne započnete! To ne bi trebalo da radite. Uprkos bolovima u srednjim godinama, vežbanje je od vitalnog značaja za zdravlje i kvalitet života.

Može ublažiti bol i sprečiti zdravstvene probleme u godinama koje dolaze, poput gojenja, dijabetesa, srčanih bolesti ili demencije.

Ako spadate u one žene u srednjim godinama zapostavljaju vežbanje, pravo je vreme da promenite navike. Plivanje i joga su odlična rešenja.

Zapele ste u rutini

"Mnoge žene nastavljaju sa istim stvarima koje su radile ranije", kaže Barbara Gruferman, autorka knjige „The Best of Everything After 50: The Experts' Guide to Style, Sex, Health, Money and More“.

Bez obzira jeste li sentimentalno vezane za odeću koju godinama nosite ili se pridržavate iste rutine šminkanja, postoje brojni estetski gafovi koji vas mogu sprečiti da izgledate najbolje.

Ne pokušavajte da vratite sat unazad, već otkrijte u čemu se osećate najbolje i pune samopouzdanja.

žena
žena
Foto: Profimedia

Ne brinete o sebi

Ako se stalno fokusirate na druge i ne posvećujete vreme sebi, nećete imati ni trunke energije druge ljude, kao i za svakodnevne aktivnosti.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD lepota

SD vesti

SD astro

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
10 Beograd