fbpx
Skip to main content
Hejli Biber

BRINE TE IZRASTAK? Ovu BOJU KOSE devojke obožavaju, jer izgleda EFEKTNO i lako se ODRŽAVA (FOTO)

Foto: Instagram printscreen/american_salon
Sa njom nema brige o izrastku.

Zbog trenutne situacije, nismo ni u mogućnosti da prečesto idemo u frizerske salone kako bismo održali zdravu i sjajnu boju kose.
Ova boja kosa defintivno ne zahteva prečeste odklaske na tretmane u frizerske salone i baš iz tog razloga je veoma laka za održavanje.

U prvi plan dolazi bronde, nijansi koja je izmežu smeđe i plave, a ove sezone je posebno popularna među glavnim trendseterkama na mrežama, koje i same traže boje kose lakše za održavanje.


CECINA DOKTORKA OTKRILA DETALJ IZ ZDRAVSTVENOG KARTONA: Pevačica 8.000 evra platila za ovu intervenciju

Haljina cela od OGLEDALA i vrtoglave štikle: Karleuša je za ovo izdanje dala OGROMNU sumu novca! (FOTO)

Haljina cela od OGLEDALA i vrtoglave štikle: Karleuša je za ovo izdanje dala OGROMNU sumu novca! (FOTO)

MUČE VAS VISEĆI MLADEŽI? Uz SASTOJAK koji svi imate u kući možete ih ukloniti bezbolno i bez ožiljaka

MUČE VAS VISEĆI MLADEŽI? Uz SASTOJAK koji svi imate u kući možete ih ukloniti bezbolno i bez ožiljaka

Ovu boju prošetala je već i Kim Kardašijan i Lili Džejms, a sada i Hejli Biber, čija je frizerka pokazala genijalnu boju u kojoj su pomešani medeni tonovi, bademasta boja i nešto hladnija smeđa na korenu, što je gotovo identična boja kao Hejlina prirodna nijansa.

Zapravo, najveća prednost ove frizure je ta što ne morate brinuti o izrastku, obzirom na to da se radi na način da biranje boje kod korena kose bude što sličnija prirodnoj. Tako da, nema bojazi da i kada kosa izraste morate hitno zakazati termin u frizerskom salonu, već će se ovaj izrastak lepo stopiti sa prirodnom bojom.

Topli tonovi pristaju gotovo svima, a odličan je izbor i za plavuše jer mogu da produže period razmaka između dva farbanja.
Pre farbanja veoma je bitno da se konsultujete sa frizerom kako biste izabrali i pogodili pravu nijasu koja odgovara boji vaših očiju i podtonu kože, kako bi se ostvario što prirodniji efekat.

Vremenska prognoza
Clear sky
5 Beograd