fbpx
Skip to main content
Jami

URNIŠU JE ZBOG IZOBLIČENOG LICA, A TEK TELO... Jami se skinula u 51. godini - ljudi su zatečeni prizorom

Foto: TV Pink printscreen
Da li je moguće?

Pevačica Jasna Milenković, poznatija u javnosti kao Jami, na društvenoj mreži Instagram, podelila je sliku "nekad i sad" i oduševila fanove svojim izgledom iz mladosti, ali i kako izgleda u 51. godini.

Osim boje kose, Jami se nije mnogo promenila jer i dalje drži do sebe i zategnute linije. Ipak njene estetske promene na licu često su je stavljale na metu zluradih komentara da više ne liči na onu osobu od ranije.

Ali, kada vide kako izgleda u kupaćem, svi moraju da kažu jedno veliko bravo.

Kako je ranije rekla, pevačica je oduvek vodila računa o svom izgledu.

- Oduvek vodim računa o sebi. Jedem onoliko koliko mi je dovoljno, a ne preko toga. Kad je najslađe tada prekini i uvek imaj meru u svemu - otkrila je pevačica tajnu dobrog izgleda.

- Mene su stvarno muškarci voleli, kao i sada. I pričalo se da sam prava zavodnica, međutim ja sam ustvari toliko jedna iskrena osoba i brižna. Imam nenormalnu dobru energiju. Ne vole muškarci one koje stalno kukaju i jadaju se. Svakome je potrebna osoba koja će uvek imati lepu reč i da jednostavno voli život. Kako zračim, tako i privlačim.

Pevačica je nedavno kupila i stan od 150.000 evra na Dorćolu.

- Kupila sam stan na Dorćolu ima malo istine u tome da je koštao 150.000 evra. To je pretvoreno u jedan divan prostor u kojem ja imam sve. Tu imam sve što je meni potrebno. Imam solarijum, masaže, termomasažni krevet, laser za trajnu epilaciju. Ono što imam i što mi je potrebno u ovom trenutku. Zahvaljujući toj aparaturi blistam, a i dobila sam boju kao sa Maldiva.

SD lepota

SD vesti

SD astro

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd