fbpx
Skip to main content
JK

Modni KREATOR istakao ČETIRI NAJBOLJE odevne KOMBINACIJE Jelene Karleuše, JEDNA se izdvaja

Foto: Instagram printscreen/karleusastar
Samo ona ima smelosti ovo da iznese.

Dok je neki osporavaju, drugi je obožavaju. Ona nikoga ne ostavlja ravnodušnim, što svojim izjavama, pesmama, tako i stajlinzima. Mnogi je smatraju modnim guruom, pa nije neobično da većina devojaka se ugleda na njen stil.

Vojislav Žakula, modni kreator i dizajner kaže da je Jelena Karleuša jedna od onih žena koja ima smelosti i stila sve da iznese, te da bi, upravo zbog toga, sa njom voleo da sarađuje. Izdvojio je, prema njegovom mišljenju, njene četiri najbolje odevne kombinacije.

ČISTI ZUBE, DESNI I KOŽU, UKLANJA ZADAH! Ova biljka SMATRA se NAJZDRAVIJOM, totalno detoksikuje organizam

ČISTI ZUBE, DESNI I KOŽU, UKLANJA ZADAH! Ova biljka SMATRA se NAJZDRAVIJOM, totalno detoksikuje organizam

Sipala sve SASTOJKE u JEDNU POSUDU, dobila KOLAČ koji košta MANJE od 200 dinara za DVADESET minuta

Sipala sve SASTOJKE u JEDNU POSUDU, dobila KOLAČ koji košta MANJE od 200 dinara za DVADESET minuta

- Karleuša je upravo ličnost koja zna vrlo dobro šta zahteva scena. Ovaj kostim uz njeno telo, koje je dovela do perfekcije, je idealan spoj. Ovo sam zapamtio sa onlajn koncerta jer je delovao, zaista, kao kostim svetske zvezde.

- Ovde deluje, sa mojom omiljenom bojom, kao na ulazu u diskoteku 54 Endija Vorhola. Blago vuče na disko modu, a opet sa kosom je kompletan utisak ovog milenijuma. Sjajno!

- Ovo je moj favorit! Frizura Veronike Lejk, čuvene holivudske zvezde, haljina u tom stilu, prema mom mišljenju, je nešto što ona apsolutno treba da forsira, jer to iznosi na pravi način, pogotovo jer daje modni pravac milionima svojih pratilaca. Žene treba na ovaj stil da se ugledaju, gde su ženstvenost i seksipil sa pravom merom.

- Savršen scenski kostim, savršen. Moram da kažem da, osim Slađane Milošević osamdesetih godina, ne postoji neko pored Jelene Karleuše da može ovako nešto da iznese. Prezgodno telo i njena ličnost čine da ovaj kostim bude prava scenska bajka.

 

SD lepota

SD vesti

SD astro

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
16 Beograd