Skip to main content
obrve

KOBNA GREŠKA Devojka otišla da radi obrve, a zbog OVOG PROPUSTA kozmetičarke ZAVRŠILA U HITNOJ

Foto: Profimedia/TikTok printscreen
Užasna gerška!

Objavila je na TikToku snimak alergijske reakcije koju je doživela 24 sata nakon laminacije obrva. Alergija se javila zbog nestručnosti kozmetičara, što je još jedan dokaz da se na tretmane ne odlazi na neproverenu adresu.

A šta je to laminacija obrva? U pitanju je tretman finog oblikovanja obrva nakon koje ovaj deo lica postaje gušći i lepši. Radi se o jednom od najbezbolnijih tretmana, makar je tako u praksi koja kaže da je i cena ovog ulepšavanja u proverenim salonima veoma visoka, kao i da efekti laminacije traju kratko. Metoda je veoma popularna i u Srbiji.

Kako se obavlja laminacija? Vrši se u tri faze, u prvom delu obrve se premazuju keratinom, da bi se oštećene dlačice obnovile, postale elastične i glatke.

U drugoj fazi se obrve boje pigmentima koji ne smeju da budu tamniji od prirodne boje kose da bi se dobio što prirodniji izgled.

U poslednjoj fazi obavlja se premazivanje obrva posebnom vrstom keratina, koja sadrži vitaminske komplekse i esencijalne aminokiseline, a koje doprinose nihovom bržem obnavljanju.

 

SD lepota

SD vesti

SD astro

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
6 Beograd