Skip to main content
mesec

MESEČEVA DIJETA: Ovo NIJE SUJEVERJE - Pun mesec vam pomaže da smršate!

Delotvornija od svakog treninga!

Mesečeve mene mogu uticati na vaše telesno stanje, odnosno na mršavljenje, ili negu tela, a dijetu pod uticajem ove planete koristile su još naše bake.

SINOĆ JE BIO PUN MESEC: Ove stvari nikako nemojte da radite danas

Mesečeva dijeta

Reč je o postu koji treba načeti od početka svake Mesečeve mene, dakle jednom dnevno, ili četiri puta mesečno. Tada dolazi do promene magnetskog polja na Zemlji, što traje 24 sata, i upravo zbog toga dijeta traje čitav jedan dan.

RAZGOVOR ISPUNJEN LJUBAVLJU: Evo kako pozitivan GOVOR može da ojača vašu VEZU!

U to vrime, bez obzira na naše želje, dolazi do pojačanog izlučivanja vode iz organizma, pa ako tokom tog razdoblja ništa ne jedemo, logično je da cemo smršaviti. Tokom posta treba popiti barem dve litre vode ili nezaslađenog čaja. Najvažniji učinak ove dijete neće biti gubitak telesne težine, već detoksikacija i opšti osećaj lakoće.

Ipak, oni koji ustraju u ovoj dijeti te započnu sa vežbanjem, u kombinaciji s balansiranom redukcijuskom dijetom, s vremenom mogu regulisati telesnu težinu i postići da se kilogrami ne vraćaju na staro. Radi boljeg učinka, započnite Mesečevu dijetu u vreme zadnje četvrti meseca. S obzirom da je u pitanju post, oni s težim zdravstvenim problemima moraju biti oprezni.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD lepota

SD vesti

SD astro

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
29 Beograd