Skip to main content
Sandra Bulok

MIS ŠARMA OTKRIVA: Ovih 6 'nesavršenosti' su frajerima OPAKO privlačne

Sandra Bulok
Veliki nos, pegice, razmaknuti zubi? Ono što mi često ne volimo na sebi, drugi to smatraju posebnim i lepim.

Svaki čovek je orijentisan je na svoju okolinu, pogotovo kada je reč o njegovom izgledu. Ono što nam mnogi ženski časopisi prodaju kao „ideal lepote“, uistinu nije ništa drugo nego prolazni trend. Upravo zbog toga trebamo da počnemo da kultivišemo vlastitu ljepotu – i bezuvslovno volimo sami sebe. Činjenica je da stvarno nije bitno koliko ti je velik nos ili usne ili možda, kakav ti je oblik lica – ključno je šta smatraš o samoj sebi i koliko se poštuješ.

Jer, samo oni koji vole sami sebe, odišu samopouzdanjem. Kao Sandra Bulok u filmu "Mis šarma". Bez obzira na sve, ona voli sebe, i uvek je odlučna i nepokolebljiva. Kako bi drugačije dopustila sebi da se infiltrira na izbor za Mis sa 35 godina?!

JEŠĆE TI IZ RUKE: Pametne devojke primenjuju ovih 6 TAKTIKA!

Kako bi napokon razbili predrasude o tome kako su muškarcima generalno lepe samo savršene žene sa Instagrama, otkrivamo ti par ´nepravilnosti´(koje to zapravo i nisu) koje muškarci obožavaju.

1. Pegice

Kao tinejdžeri smo proveli puno vremena prekrivajući pegice na licu, potpuno nesvesni da su ta mala nesavršenstva deo našeg šarma i privlačnosti. Na modnim revijama se manekenkama čak crtaju pegice – jer jednostavno divno izgledaju i daju određenu dozu neodoljivosti.

2. Razmaknuti zubi

Zubi ti nisu savršeno ravni? Onda imaš sreće! Ne teži savršenom holivudskom osmehu, nego iskoristi svoj mali nedostatak i pretvori ga u sredstvo zavođenja. Embrace the tooth gap!

3. Nos

Mnoge žene ne smatraju svoj nos lepim i žale se da im je prevelik. Drage devojke: Kleopatra se upravo zbog svojeg karakterističnog profila smatrala predivnom.

4. Obline

Ne voliš svoja bedra, kukove ili trbuh? E pa trebala bi da naučiš da ih voliš. Pravilo kaže: zdravlje i istrenirano telo da. Zaluđenost mršavošću NE! Vreme izgladnelih „veličina nula“ je gotovo. Prihvati prirodni oblik svojeg tela! Isto vredi i za žene koje su prirodno mršave. Na kraju, oblik tela nije presudan, nego je tvoje zdravlje – zdravo telo odiše samopouzdanjem pa je ono zato toliko privlačno drugima.

5. Male grudi

Bujan dekolte je lep, ali male grudi nisu ništa manje zavodljive. Pokaži pravilnim odabirom odeće svu lepotu svog prirodnog poprsja. Savet: čipkasti grudnjak bez žice je pravi izbor.

6. Visina

Definitivno ne moraš da imaš 2 metra duge noge kako bi bila atraktivna – istraživanja pokazuju da žene koje su visoke između 1,6  i 1,7 m imaju najbolje šanse kod suprotnog pola.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD lepota

SD vesti

SD astro

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Mist
19 Beograd