fbpx
Skip to main content
Džosi Kanseko

"MRZIM SVOJ LIK U OGLEDALU!" Poznata manekenka progovorila o POSLEDICAMA MRAČNE STRANE modeling industrije

Foto: Instagram printscreen/josiecanseco
Lepa plavuša JE istakla da su modeli u Njujorku navikli da dobiju sve što žele na tacni.

Džosi Kanseko, Instagram zvezda, manekenka i ćerka čuvenog bejzbol igrača Hosea Kanseka, danas je ekstremno popularna, a svaka njena fotografija prikupi na stotine hiljada lajkova, no kaže da se često dešava da mrzi svoj lik u ogledalu.

Lepa plavuša progovorila je o mračnoj strani modeling industrije, istakavši da su modeli u Njujorku navikli da dobiju sve što žele na tacni - od besplatnog ulaska u klubove do narkotika koji im se neprestano nude, a da sve to ceo posao dodatno otežava.

DOKAZANO JE! Evo u čemu su žene sigurno bolje od muškaraca!

DOKAZANO JE! Evo u čemu su žene sigurno bolje od muškaraca!

(FOTO) PISALO SE DA JE SMRŠALA, PA DA SE OPET UGOJILA: Evo kako DANAS IZGLEDA Bojana Stamenov - uslikana na proslavi rođendana

(FOTO) PISALO SE DA JE SMRŠALA, PA DA SE OPET UGOJILA: Evo kako DANAS IZGLEDA Bojana Stamenov - uslikana na proslavi rođendana

Sipala je OVU smesu u odvod i prekrila ga PEŠKIROM - nakon samo 10 minuta SVE se preokrenulo! (VIDEO)

Sipala je OVU smesu u odvod i prekrila ga PEŠKIROM - nakon samo 10 minuta SVE se preokrenulo! (VIDEO)

"Plejboj" manekenka priznala je da je to imalo toliko mračan uticaj na nju da sada ne može da se pogleda u ogledalo i da bude zadovoljna sobom. Ona je razvila i ozbiiljan mentalni poremećaj - telesnu dismorfiju, odnosno iskrivljenu sliku o spostvenom telu.

- Ne sećam se kada sam se poslednji put pogledala u ogledalo, a da sam bila zadovoljna svojim izgledom, a sve to zbog konkurentske prirode industrije, posebno u Njujorku, gde su sve devojke toliko sitne i mršave i postaju sve mršavije - rekla je ona u podkastu "Call Her Daddy".

Džosi ističe da je Instagram danas promenio svet modelinga, ali da kada je ona ušla u tu industriju i dalje je sve bilo tradicionalno - devojke nisu mogle da se probiju ako nemaju ustaljene, odgovarajuće mere.

- Uđete u manekensku agenciju, postave vam santimetar oko struka, grudi i kukova, i ako vaše mere nisu prave, jednostavno nećete dobiti posao - rekla je 24-godišnjakinja, koja je imala takve probleme jer ima atletsku građu i dugo se bavila plesom, pa je njeno telo prilično mišićavo.

- Govore vam ne, ne, ne i ne... postanete toliko poraženi, pa nije ni čudo što se u Njujorku sve te devojke drogiraju, zabavljaju, lako je ovde se okrenuti takvom životu. Čujete hiljadu puta NE i počnete da se okrećete tom mračnom mestu - priseća se ova Amerikanka.

Gospođica Kanseko kaže da je i dan danas proganjaju sećanja na beskrajne redove i čekanje na audicijama i kastinzima.

- Sedite tamo sa polovinom devojaka koje ne govore engleski, ne poznajete nikoga, a oko vas je na stotine devojaka, neke od njih su toliko savršene i toliko mršave, a ja ih gledam i lomim se iznutra na komadiće. To vas udara u psihu, jer vidite da te devojke dobijaju posao i mislite da je to ono kako i vi morate da izgledate. Uvek postoji nešto što biste mogle da popravite - priča Džosi.

SD lepota

SD vesti

SD astro

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
30 Beograd