Skip to main content
Bijonse

NE JEDE OVIH 5 STVARI DA BI SAČUVALA LEPOTU: Bijonse izbacila sledeće namirnice jer narušavaju IZGLED

Foto: Profimedia
Iako je promenila svoj jelovnik, i dalje se bogato hrani negujući zdravlje i lepotu

Pevačica Bijonse (40), majka troje dece, izgleda dobro bez obzira na to šzo je zagazila u petu deceniju života. Konačno je otkriveno šta je Bijonse izbacila iz ishrane kako bi izgledala dobro u 40. godini.


PODOČNJACI MOGU BITI NASLEDNI: Ipak postoje načini da ih sami "SAVLADATE", a OVI TRIKOVI će vam u tome pomoći

LETNJA ŠMINKA IDEALNA ZA SVAKU PRILIKU: Džesika Alba podelila DETALJAN tutorijal svoje omiljene MEJKAP RUTINE

LETNJA ŠMINKA IDEALNA ZA SVAKU PRILIKU: Džesika Alba podelila DETALJAN tutorijal svoje omiljene MEJKAP RUTINE

TOPI SALO SA STOMAKA PREKO NOĆI: Ovo je NAJBRŽA dijeta na svetu, ali i NAJRIGOROZNIJA

TOPI SALO SA STOMAKA PREKO NOĆI: Ovo je NAJBRŽA dijeta na svetu, ali i NAJRIGOROZNIJA

1. Izbacila je ugljene hidrate

Smatra se da su ulgljeni hidrati opasni za dobijanje na težini i da izazivaju tromost tela. Iako previše ugljenih hidrata može imati negativne efekte, ispostavilo se da su vašem telu potrebni.

Ako ne konzumirate dovoljnu količinu ugljenih hidrata, to može sprečiti vaše telo da pravilno dobije energiju koja mu je potrebna za sagorevanje masti tokom dana. Takođe možete dobiti loš zadah, zatvor, glavobolju i grčeve.

Bijonse i Džej Zi
Bijonse i Džej Zi
Foto: Profimedia

2. Odrekla se mesa

Isključivanje mesa je standard u vegetarijanskoj i veganskoj ishrani. Ako izbacite crveno meso, možete dobiti neke prednosti, kao što je smanjenje upale i smanjenje rizika od srčanih bolesti i visokog holesterola.

Međutim, morate biti oprezni, jer možete izgubiti potencijalne neophodne hranljive materije koje su vašem telu potrebne.

3. Ne jede ribu

Riba se može jesti kao značajan protein i može vam čak pomoći da izgubite težinu jer čini da se osećate siti i smanjuje unos masti.

Međutim, nekonzumiranje ribe smanjuje rizik od unosa štetnih toksina u vaše telo koji mogu uticati na vaše zdravlje. 

Bijonse
Foto: Profimedia

4. Izbacila je šećer

Odustajanje od šećera u ishrani može vam pomoći da brže budete u vrhunskoj formi. Za početak, ukidanje šećera znači da ćete izgubiti salo na stomaku, osećati se manje naduto, koža će vam se poboljšati i osećaćete se energičnije. 

5. Izbacila je mlečne proizvode iz ishrane 

Za osobe koje su netolerantne na laktozu, ovo izgleda kao laka promena. Međutim, ljubitelji sira i jogurta možda misle drugačije, piše Eatthis.com

Međutim, odustajanje od mlečnih proizvoda ima koristi. Ako ste osetljivi na mlečne proizvode, odustajanje od istih može da vam pomogne u stabilizaciji upale. Takođe, manje ćete se nadimati i regulisati varenje, a koža će vam biti čistija. Ako odlučite da izbacite mlečne proizvode, samo se uverite da vitamin D i kalcijum dobijate na drugi način.

Bijonse
Foto: Profimedia

Prešla je na vegan-keto dijetu.

Iako Bijonse nikada nije javno priznala koju vrstu dijete drži, mnogi misle da je njena ishrana veganska.

Veganska keto dijeta sadrži malo ugljenih hidrata, mnogo masti i umerenu količinu proteina. Za ovu ishranu, ugljeni hidrati se obično smanjuju na 20 do 50 grama dnevno da bi se dostiglo i održalo stanje ketoze - metaboličkog procesa u kome vaše telo sagoreva masti umesto glukoze i koristi je kao gorivo.

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
28 Beograd