Skip to main content
karmin

NIJANSA VAS ODAJE: Vaša omiljena boja ruža mnogo govori o vašem karakteru

Foto: Profimedia
Šalje važnu poruku.

Svaka od vas ima omiljeni karmin koji voli da nosi svakodnevno ili u nekim izuzetnim prilikama. Ipak, nijansa ruža koju najčešće koristite govori nešto i o vašem karakteru.

MORATE DA PROBATE KALAMBA SLOTOVE: Balkan Bet je jedini koji VAM nudi KALAMBA igre

Evo koja su značenja najpopularnijih nijansi ruževa:

"KROK" NOKTI: Blejk Lajvli pokrenula novi manikir trend - ovo će sve devojke hteti da imaju! (FOTO)

Crveni karmin

Ako se često odlučujete za klasičan crveni karmin, to znači da ste autentični. Trendovi dolaze i odlaze, ali vi ste odani „looku“ koji asocira na stari Holivud. Sličan princip važi i za međuljudske odnose u vašem životu – najviše se družite sa ljudima koje poznajete od detinjstva. Kada pronađete nešto što vam odgovara, držite se toga!

karmin
karmin
Foto: Pixabay

Jarkoružičasti karmin

Možda bi neko rekao da je vaš izbor, po pitanju šminke, nezreo, ali vi ne marite mnogo za ovakve opaske. Ukoliko se vi prijatno osećate sa takvim karminom na usnama, to je sve što vam je potrebno. Uvek govorite isključivo ono što mislite i ne bojite se da javno iskažete svoje stavove. Samo tako nastavite!

karmin
karmin
Foto: Profimedia

"Nude" karmin

Ukoliko volite da nosite “nude” nijansu na usnama, vi ste kraljica samopouzdanja! Ne morate da nosite upadljive i jarke boje da biste skrenuli pažnju na sebe. Samo za primer uzmite Kim Kardašijan, koja je poznata po toj boji ruža, i sve je jasno!

SAVET FRIZERKE BIJONSE I DŽEJ LO: Zlatna pravila za zdravu i lepu kosu poput poznatih DIVA!

Karmin u nijansi višnje

Usne boje višnje taman su dovoljno egzotične koliko je neophodno. Nesporno ste šik i na račun svog izgleda dobijate komplimente na svakom koraku. To na druge može da deluje zastrašujuće i da im smeta, ali to je neodvojivi deo vaše ličnosti.

karmin
karmin
Foto: Profimedia

Svetloroze karmin

Kada je o vašoj bjuti rutini reč, vaš stil je suptilan i prirodan. Ne trudite se previše oko svog izgleda, ali nema ni potrebe za tako nečim. Koliko god se trudili ili ne, vi uvek izgledate baš onako kako bi trebalo u datoj prilici…i mnoge devojke vam zbog toga zavide. Čuvajte se njihove ljubomore!

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd