fbpx
Skip to main content
Šminka

Ovo su 3 koraka za POSTOJANOST TEČNOG PUDERA koji će pomoći da vam lice što duže izgleda BESPREKORNO!

Foto: Profimedia
Male tajne profesionalnih šminkera!

Koliko često vam se dogodilo da tečni puder koji ste stavili u jednom trenutku dana izgubi svoju postojanost? Do topljenja tečnog pudera najčešće dolazi na proslavama ili tokom leta, kada se lice znatno više znoji. Zbog toga je važno ispratiti ove savete za postojanost tečnog pudera.

Ona je FATALNA ŽENA, ali kada je sretnete na ulici BEZ TRUNKE ŠMINKE, teško da biste je prepoznali: Evo kako SAVRŠENSTVO OD ŽENE izgleda u prirodnom izdanju

Podloga - Nanošenje pudera u tečnom obliku, bez predhodne poruke je prva greška koju pravite. Očistite lice, hidrirajte ga kremom, a potom nanestite prajmer. Onda ste spremni za tečni puder.

Puder
Foto: Profimedia

Pravilno nanošenje - tehnika kojom nanosite puder može biti presudna za postojanost. Savetujemo da ga nanosite specijalnim sunđerom za nanošenje tečnog pudera ili četkicama koje su za to namenjene, kao i da izbegavate nanošenje prstima.

Ovo su 4 DOMAĆA LEKA koja će vam pomoći da POBEDITE PREHLADU I GRIP! Sve sastojke sigurno već imate!

Puder u prahu - Puder u prahu je veoma bitan za postojanost tečnog pudera. Savetujemo vam da koristite puder sa mat efektom, ali isto tako i da ne preterate, da vam lice ne bi izgledalo neprirodno.

Koji OBLIK NOKTIJU NAJVIŠE PRISTAJE VAŠOJ RUCI! Proverite OVO pre nego što posetite salon (FOTO)

 

Pročitajte i:

SD lepota

SD vesti

SD astro

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
6 Beograd