fbpx
Skip to main content
Žena

PROLEĆNO SPREMANJE I ULEPŠAVANJE: Izbacite ovo iz nesesera ODMAH!

Foto: Instagram printscreen/woman__revolution
Svaka šminka ima rok trajanja.

Proleće je pravo vreme da "pretresete" svoje nesesere. Svaka šminka koju imate od otvaranja ne sme da stoji duže od godinu dana, a ovo su saveti kako da se lakše oslobodite viškova i koristite samo prave stvari od svoje kozmetike.

CRNA ODEĆA KAO NOVA: Trik koji vraća tkanini prvobitnu boju!

Toner 

Birajte tonove koji će pristajati blago osunčanom tenu. Zato zimski model svakako izbacite, jer će mu proći rok do sledeće zime. Takođe, i pre isteka roka, piše "Huffington post", treba da bacite toner, kremu ili tečni puder ako primetite promenu teksture, boje ili miris koji nije prijatan. 

Parfem 

Pamela Dalton, član "Monell Chemical Senses Center" kaže da parfem možete slobodno da koristite dok ne osetite da zaudara. 

Sa njima nije lako: Evo šta da radite ako ste u braku sa osobom koja je HIPOHONDAR!

Četkice 

Obavezno ih redovno perite i održavajte, kao i sunđere da nanošenje šminke. Sve što je polomljeno ili delimično istrošeno bacite.

Karmin 

Osim što na pragu sezone treba da osvežite paletu koju ćete koristiti, svakako uzmite u razmatranje i da svaki karmin treba da traje do šest meseci. Ako ga ne koristite ne čuvajte, jer vreme leti, pa ćete zaboraviti i upotrebiti pokvaren ruž. 

Dobila je paket i zaljubila se u dostavljača: Namamila ga je nazad na NEVEROVATNU FORU i ceo svet sad bruji o tome!

Lak za nokte 

Lak za nokte može dugo da traje, a prvi znak da je vreme da ga bacite iako nije potrošen je kada je gumen i ne možete lepo da ga nanesete na nokte.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd