fbpx
Skip to main content
Melanija Tramp, prva dama Amerike

SVE BI DA BUDU LEPE KAO MELANIJA TRAMP! Konačno otkrila kako VEŽBA, šta JEDE i čime neguje KOŽU

Foto: Profimedia
Prava je barbika.

Prva dama Amerike, Melanija Tramp i dalje je glavna vest u svetu. Svaki njen korak se pomno prati, a mediji pokušavaju da pronađu bilo šta iz njene prošlosti što bi ugrozilo ovu lepoticu. Ali, ona je i pre Donalda Trampa bila besprekorna i galantna. 

Mnoge dame sa naših prostora, a i šire, pitale su se koja je tajna njene lepote. Zahvaljujući intervjuu koji je Melanija dala časopisu GQ, saznali smo kako ima tako vitku liniju, čime se hrani, koliko puta nedeljno vežba, kao i šta koristi od preparata pa joj je koža toliko negovana. 

Naime, ova 180 centimetara visoka brineta ima 57 kilograma, a vitku liniju održava tako što po svom velebnom domu u Trumpovu tornju hoda sa zavojima za gležnjeve koji zatežu, pa tako hodanje pretvaraju u dobru fizičku aktivnosti.

URNEBESNO! Pogledajte kako Obama BACA poklon Melanije Tramp! (VIDEO)

PRVA DAMA NIJE MOGLA DA SE SUZDRŽI: Plakala na jutarnjoj službi u crkvi Svetog Jovana (VIDEO)

Melanija Tramp
Foto: Profimedia

TAJNA MELANIJE TRAMP: Šta je izbrisano iz BIOGRAFIJE prve dame!

DANAS JE PRVA DAMA AMERIKE: Evo kako je Melanija izgledala pre Donalda Trampa (FOTO)

Osim toga Melanija strogo pazi da svakog dana pojede sedam voćki.

Pojedini mediji tvrde da je Melania opsednuta hidratacijom kože, zbog čega je razvila i svoju liniju proizvoda, no nisu daleko od istine. Prva dama Amerike poprilično pazi na to da joj je koža uvek hidrirana.

Za njen izgled zaslužan je i miran život. Iako biste mislili da se u njenom domu održavaju najluđe žurke u Njujorku, Melanija tvrdi da za to nema običaj i da živi mirnim životom. Ne izlazi u klubove, a najluđi izlasci su joj u restorane oko 22 časa te je do jedan već kod kuće.

Odbacila je nagađanja da se podvrgnula plastičnim operacijama i liftingu lica.

- Nisam ništa radila na licu i grudima, potpuno sam protiv botoksa i injekcija, jer mislim da štete licu i živcima. Ostariću dostojanstveno, kao moja majka - priznala je ova lepotica. 

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd