fbpx
Skip to main content
Kim Kardašijan

ZADNJICA KAO KOD KIM KARDAŠIJAN: Trener otkrio vežbe zahvaljujući kojima ima tako POZNATU pozadinu

Foto: Profimedia
Možda je rođena s tim, a možda su to – sklekovi

Želja za većim oblinama sada se sa bujnih grudi prenela nekoliko centimetara niže. Pozamašna zadnjica Kim Kardašijan postala je želja sve većeg broja žena.

Ukoliko želite raskošnije obline, posvetite se vežbanju, umesto plastičnim operacijama. Uz pomoć ovih vežbi, podignite svoju guzu, zategnite je i lepo oblikujte.

BELI SAKO, TEGET PANTALONE: Kejt Midlton ODUŠEVILA ovom kombinacijom, ali jedan DETALJ ZAČUDIO MNOGE

BELI SAKO, TEGET PANTALONE: Kejt Midlton ODUŠEVILA ovom kombinacijom, ali jedan DETALJ ZAČUDIO MNOGE

SKIDA ŽUTE MRLJE SA PLASTIKE: Napravite ovu SMESU, idealna je za čišćenje PVC VRATA, prozora i sličnih materijala

SKIDA ŽUTE MRLJE SA PLASTIKE: Napravite ovu SMESU, idealna je za čišćenje PVC VRATA, prozora i sličnih materijala

- Uprkos njenom ludom rasporedu, ona je super odgovorna i uvek dolazi na treninge. Ona je najbolji klijent i atleta koga možete imati, rekla je njen trener Melisa Alkantara.

Njena posvećenost rezultirala je njenim fantastičnim izgledom i najpoznatijom guzom na svetu. To je njen omiljeni deo tela na kome dosta radi.

- Kim voli da radi vežbe za noge i guzu, dodala je Alkantra.

To ne znači da biste trebali da polomite noge i preforsirate zadnju ložu vežbama svakog dana kako biste dobili pozadinu kao Kim Kardašijan. Ona zapravo vežba ovaj deo tela samo dva puta nedeljno.

- Kada radimo vežbe za noge i guzu onda nam trening traje sat i po vremena do sat i 45 minuta, rekla je Alkantra.

Taj trening joj traje duže od treninga kojim oblikuje leđa, bicepse i stomak. Razlog tome je što su noge pune mišića koji zahtevaju adekvatan odmor između vežbanja, jer u suprotnom ne biste mogli da uradite više serija. Jako je važno da se telo odmori koliko treba između dana kada vežbate loge i guzu. Ne želite da zapnete mnogo i da preforsirate mišiće jer u suprotnom mišić neće da raste i oporavlja se.

- Nekim danima i sama razmišljam kako bih htela ad radim više vežbi za noge i guzu, ali znam da moram da odmaram i pružim mojim mišićima priliku da se oporave, dodala je.

Savet koji je uputila svim ženama koje žele da imaju rezultate kao Kim Kardašijan jeste da moraju da imaju adekvatan odmor inače će im rezultati izostati, piše Womenshealthmag.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd